Vår podcasts sponsorer

Som ni vet håller ju jag och Rebecka på att spela in vår podcast Allt vi måste tala om. Vi har redan en instagram för podden som redan har över 200 följare, trots att vi inte släppt ett enda avsnitt ännu – det är ju superkul! På vår instagram har vi frågat efter gästpoddare, förslag på ämnen ni vill att vi tar upp i podden med mera, och detta har resulterat i att många har hört av sig. Det verkar onekligen som att det är andra än vi som anser att det finns mycket kring graviditet, förlossning och föräldraskap som det borde talas mer om. Första avsnittet kommer ut inom en snar framtid och vi ser så mycket framemot det!

Men hörni, en grej vi är mycket stolta över är att få presentera vår podds sponsorer. Poddens huvudsponsor är Muumi baby!

Enda sen vi började gå till botten med Grys hud, så har vi ju använt Mumin blöjor, och hennes blöjeksem försvann ju så småningom efter att vi bytte sort. Så därför känns det otroligt roligt att ha med Muumin baby blöjor som huvudsponsor genom hela säsongen.


Sponsorer som kommer dyka upp i några avsnitt är inga mindre än Polkuped och Dermosil. Vi är så glada över att ha inlett samarbeten med dessa företag och att de vill vara med på ett hörn i vår nya podcast!

Kom ihåg att följa vår instagram @alltvimåstetalaom för uppdateringar kring podden, samt tävlingar och annat fräsigt i samarbete med dessa företag!

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
CesiJessica Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Jessica
Jessica

Vår dotter använder också munin blöjor och har varit bäst åt henne pga huden tycker de är bättre än libero och pampers.

Cesi
Cesi

Hejja för muminblöjor!!
Men inte för dermosil, massa suspekta ämnen i deras produkter jag aldrig skulle sätta på min egen hud och allra minst en babyhud!