Välkommen till min förnyade blogg!

Efter några dagars uppehåll är min blogg live igen! Skönt ♥ Bloggen har fått ett helt nytt utseende, massa nya funktioner och känns så mycket proffsigare och bättre nu. Jag är supernöjd med bloggens nya design, och hoppas förstås att ni läsare också gillar den! Det är Jim Backull (Rebeckas fästman) som gjort om hela min blogg, och det är ett jobb han sysslat med de senaste 2 månaderna. Så detta är alltså inget som kommit till nu över helgen. Rebecka här ju förstås den som tagit alla bilder till bloggen!

Min blogg har också flyttat server, så allt känns väldigt nytt – men också väldigt bra. Min bloggmotivation har stigit med 1000 nu med min nya design! Känns som att jag har byggt ett nytt hus och äntligen får flytta in, haha. Släng gärna in en kommentar om det är något speciellt du vill att jag skriver om, eller har en dagens fråga åt mig. Så jag kan blogga så det ryker ♥

Som den uppmärksamme redan sett har jag äntligen en like-funktion för inläggen! Så bra för mig att kolla på antal likes, så vet jag vilka inlägg ni uppskattar mer och mindre, och kan styra bloggens innehåll lite utifrån det. Och påtal om like-funktioner, nu kan ni också gilla varandras kommentarer i kommentarsfältet, så himla kul!

Men smyg runt lite här på min blogg nu, och om du gillar den nya designen, klicka gärna på hjärtat här nedan ♥

/ Carro

6
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
3 Trådsvar
1 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
5 Kommentatorer
Carola EkmanChristinaJimKarolinas kaosEdit Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Edit
Edit

Roligt med ny design! Jag saknar funktionen att kunna kommentera inlägg när man kommer till slutet. Nu verkar det som om man måste skrolla tillbaka till rubriken för att kunna kommentera? Är ju oftast efter att man läst inlägget som man vill skriva en liten kommentar 🙂

Jim Backull

Hej! Tack för feedbacken, jag ska ta en titt på detta och se om vi kan sätta till denna funktion så fort som möjligt 🙂

Karolinas kaos

Hade samma känsla när jag flyttade från Nouw till eget, SÅ skönt och ökar motivationen så mycket! 😀

Christina

Så härlig och fräsch din blogg blev. 🙂 Förstår att motivationen ökade.