Väggen då, och väggen nu

Så, det är ju redan nästan två veckor sedan vi tapetserade om i vardagsrummet, men först igår hade listerna torkat så vi kunde spika upp dom. Vi målade dem ett varv till eftersom jag inte var helt nöjd med dom innan. Tapeten känns så rätt, och så vi! Vardagsrummet blev direkt mysigare och mer ombonat. Kan inte fatta att jag förr faktiskt ville ha alla väggar vita.. Så tråkigt och sterilt (när folk sa det åt mig då tog jag helt illa upp och blev sekundär kränkt haha.) Nå, jag gillade det då och man ändrar ju sig, tur det. Tänkte att det kan vara kul att visa förebilder ända från det att vi köpte huset (januari 2015) tills nu! Det märks så bra att vi mer och mer börjar hitta vår stil nu vartefter tiden går och vi bor in oss ordentligt i huset.

Såhär såg väggen ut då jag hade ytrenoverat och målat den vit innan vi flyttade in första gången. Detta var alltså januri 2015.

Då vi möblerat och flyttat in såg väggen ut såhär.. 

Såhär såg väggen ut (till höger på bild) då vi höll på och riva och skulle bygga om..

Utbyggt, ombyggt och grundmålat..

Inflyttade och kalklitir på väggarna.. (Väggen till höger på bild)

Och före tapetseringen såg det ut såhär.. (Sökte hur länge som helst efter en ordentlig förebild, men tydligen har jag inte kommit mig till att fota just den här väggen så mycket.)

Och idag ser väggen ut såhär! En ”liten” skillnad sen vi flyttade in!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Elin

Så otroligt fint, blev verkligen mysigt med den nya tapeten. <3

Victoria

Wow, vilken skillnad! Den tapeten passar verkligen perfekt just där! 🙂

Anonym
Anonym

Maffigt!! Var köper du tapeter och vilket märke är den??

Anne
Anne

Så mycket trevligare och mysigare än med bara vitt! Jag tror att många övergår till mera färg i sina hem nu, och nog är det mera intressant än med enbart den vita färgen överallt!

Mirja

Underbar tapet

Louise
Louise

Hej! Vilken grå färg har ni på väggarna?