Ute på andra sidan, och peppen inför september

Oj vilka dagar det varit. Natten till fredagen drabbades vi av magsjuka – hela familjen inom loppet av två timmar! Men vi tog oss igenom dygnet och kom nätt och jämt ut på andra sidan. Idag söndag känner vi oss friska och det börjar vara 45 timmar sedan senaste symptom. Så skönt! Robert sa att det var det värsta han varit med om, haha. Jaa själv har man ju gått med samma sak i 6-7 månader när jag väntade Lo, så jag har ju vanan inne liksom. Men kan ju inte säga att lusten att bli gravid steg av att bli påmind om hur det var..

Idag skulle jag egentligen i jobb nu från klockan 14 men p.g.a. att så många är sjuka så fick vi kasta om lite, så jag tar ett skifte som börjar kl.16 istället. Perfekt egentligen så får jag jobba in lite med annat som lämnat nu under sjukdagarna, plus att jag slutar tidigare med det skiftet, och hinner hem och natta Gry så Robert inte behöver natta båda. Speciellt nu eftersom Gry är så förkyld och krasslig.

Imorse när jag och Gry tog vår vanliga morgonpromenad i trädgården så kände jag mig så pepp inför september och oktober.. De är nog ändå nästan mina favoritårstider! Man känner sig fylld av energi av sommaren, och jag tycker alltid det är lika skönt när det blir svalare väder. Jag är så taggad på att dra igång nya projekt, inte för att jag har något på lut, men ifall du har ett som du vill ha med mig på så kan du ju alltid höra av dig, haha. Så pepp är jag. Nå ett och annat har jag inplanerat, bland annat en helt ny BLOGG! Den är under planering och jag har värsta proffset vid min sida, den kommer bli så bra. Bara det gör att min bloggmotivation stigit med 1000!

 

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om