Upp och iväg mot Mumindalen och Zoolandia

I familj, Vardag av Carola Ekman4 Kommentarer

Snart åker vi söderut med tåget. Barnen ser så framemot tågresan! Första gången för dem båda. Vi har en familjekupé, så jag hoppas det ska gå riktigt bra och vi får vara ifred som äkta finländare ju vill vara, haha. Nä skämtåsido.

Ikväll checkar vi in på hotellet, och imorgon nalkas Mumindalen. På tisdag besöker vi Zoolandia. Jag har inga förväntningar alls på någondera av ställen men jag är säker på att vi kommer ha en mysig familjesemester tillsammans. ♥ Packningen är klar, Lo och Gry får ha sina nya väskor, så gulliga. Deras outfits matchar ju förstås så vi kan hålla bra översikt på dem och alla ser att de hör ihop.

Idag har jag och Robert fått ta del av bröllopsfilmen Rebecka gjorde under vår dag. Mina ögon är helt svällda efter alla tårar som fallit.. Jag skrev ju igår på bloggen att jag redan nu skulle vilja uppleva vårt bröllop igen, och så fick jag göra det idag genom Rebeckas film.. Är så otroligt tacksam!

Eftersom att vi var hennes första ”testpar” som hon både filmade och fotade, och därmed fick filmen utan att behöva ge något tillbaka, så lovade vi att hon får sätta upp videon för att visa åt potentiella framtida bröllopskunder. Så de kan se lite vad en bröllopsfilm kan innebära. Detta betyder att ni med stor sannolikhet kommer få ta del av vår film.

Nåväl, vi hörs när vi hörs! Nu drar vi iväg på lite semester ♥

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
LivingwithmycameraCarola EkmanMariaHanna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Hanna
Hanna

Vi for med tåg till Åbo förra söndagen och besökte Muminvärlden på måndag. Det var såå roligt och barnen som var med (kusiner i åldern 2-4 år) trivdes alla och vill redan dit igen. 🙂 Ha så roligt!

Maria

Hur tänker du på detta med att ”meddela” via bloggen att nu åker vi bort? I stället för att låta den stå tom ett par dagar. Just med risk för tex inbrott

Livingwithmycamera

Besökte zoolandia för länge sen och tyckte det var slitet och lite trist, men det kan ju ha ändrat.
Däremot kan jag varmt rekommendera Äventyrsparken för barn i Kuppis, Åbo. Lekparker, trafikstad, fågelpark och i kuppis finns också ett utebad. Cafe och glasskiosk finns men egen piknik funkar finemang.