Tvärtom graviditeten

me36

Idag begav vi oss in i vecka 36! Tänka sig det. Känns helt seriöst som igår då jag låg och kollade min app och bara men åååh vecka 5, jessoooos va läääng kvar. Nu när nån säger att de har bf i februari tänker jag ‘hur är det ens möjligt att ha bf så långt fram, jag har ju i september och är i början av min graviditet..?’ Tills jag kommer på att neppan hödu carro vi närmar oss slutet av denna graviditet. Men det är sådär. En stor orsak till dessa känslor är nog för att det går så lätt denna gång. Kallar min graviditet ‘tvärtom graviditeten’ för den är allt som graviditeten med Lo inte var. Härlig, sådär löjligt underbar och alldeles alldeles lätt rakt igenom.

gräsi

Och ni som nu tänker ”Herregud kan hon sluta tjafsa om hur lätt graviditet hon har!? Här sitter jag och har det förjävla tungt. Vilken bitch hon är.” I FEEL YOU! Jag har suttit i samma sits som du och varit avundsjuk och tänkt att det är ju helt otänkbart att kunna gilla att vara gravid. Så därför känns det okej för mig att verkligen njuuuuuta (som jag förövrigt tycker är ett löjligt uttryck, varje gång man gör något kul/är på resa/är på slutet av en graviditet/har egentid osv så är det nån som ska kommentera ”NJUUUUUUUT” man ba; Vad tror du jag gör?! LOL men tack ändå ska minnas det) denna gång, och också skriva om det. För när jag väntade Lo så led jag ju, och då skrev jag ju om det. Så de så! 

v36

Happy preggo i vecka 36!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
K.S
K.S

Hahaha jag tycker också det är irriterande då man lägger upp någon bild på t.ex. En sandstrand och en drink och folk ska kommentera ”njuuuuuut” :’D Noshit :’D

Linn
Linn

Det sägs att har man en förfärlig graviditet är det ett enkelt barn som föds, ingen kolik, bra sömn, äter bra osv.
Har man däremot en toppengraviditet blir det ett barn som är lite mer kinkigt på utsidan, sämre sömn o så!
Stämmer det in på Lo? Hade varit roligt att veta om det stämmer även på nästa barn haha!

Michaela
Michaela

Nå det där stämmer ju int alls…. Min senaste graviditet var otroligt jobbig,bl.a. Sov jag inget de sista tre månaderna,och då menar jag INGET eftersom jag hade sånna problem med restless legs,och världens lugnaste nöjdaste dotter fick vi ❤️ så det där är självklart bara en gammal skröna..

Michaela
Michaela

Oj,nu glömde jag halva texten! Hade även en jätteenkel graviditet där allt gick som i Strömsö och ännu i vecka 38 stod jag på stegen och målade huset,även då kom det en dotter som var lika lätt,go och sov hela nätterna redan från början.