Tävling avslutad, och vinnaren blev..

 -Inlägget i samarbete med Lastentaikamaa.fi

Är så glad över att ni var så många som ville vara med och tävla om en hög med härliga Maxomorra kläder från Lastetaikamaa. Maxomorra ligger mig varmt om hjärtat och helst skulle jag såklart dela ut ett klädpaket åt precis varenda en av er som var med och tävlade. Men som vanligt kan jag ju inte det! Jag ska dock se till att ordna en ny, liknande tävling snart igen!

Denna gång var det Susanna som hade
turen på sin sida! Stort grattis, hoppas ni ska gilla
kläderna lika mycket som vi gör ♥

Men som jag redan skrev i tävlingsinlägget, så nalkas det redan en ny, likadan tävling! Så vill du ha en ny chans att vinna ett klädpaket, gå då in på min instagram för att tävla! Lycka till ♥

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanCamilla Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Camilla
Camilla

Påtal om nå helt annat, vet du när mammalådan 2018 visas? Är såå nyfiken 🙂