Svarar på kommentarer som trillat in

SVAR PÅ KOMMENTARER 

Finns det bra med utrymme för Los ben då hon sitter i sin stol i bilen? Hur gammal är hon nu å hur länge tror du hon kan sitta bakåtvänd? Är det extra mycke utrymme för benem me just dendär stolen?
SVAR: För några dagar sen köpte vi en ny bil (Nissan Qashqai) och den bilens baksäte är lite mindre än i vår förra bil (Mazda 6) men vi tycker ändå att Lo kan sitta bekvämt i hennes stol (Axkid minikid) trots att bilen är mindre. Eftersom att stolen är så högt upp från sätet så kan hon ha sina ben vinklade på ett mer bekvämt sätt än att hon måste sitta i fjärilställning eller ha knäna upp till hakan om du förstår vad jag menar.. Lo är 3 år (fyller 4 i juni) och ca 110 cm lång. Jag vet inte hur länge hon kan sitta bakåtvänd.. Kanske tills hon börjar klaga. Vi vill nog ha henne bakåtvänd tills hon är minst 5 tror jag.. Man vet ju dock aldrig hur det blir. Vet inte om det är extra mycket benutrymme, det beror kanske på om man har stolen långt ut på sätet och hur mycket man vinklar den. Jag skulle iaf säga att den ger möjlighet till mer utrymme än vår andra stol, Britax multi tech.

Har nyss beställt gymnastikringarna åt vår dotter som är i grys ålder, men vilken höjd skulle du säga är bäst att ha dom i åt barn i den åldern?
SVAR: Det är ju lätt att ställa dom sen då barnet står bredvid. Nu just har vi sån höjd åt Gry så att hon har armarna i ca 45 graders vinkel då hon står vid dem, Lo däremot brukar vilja ha ringarna så hon har armarna rakare då hon ska ta tag i dem.. Gry hänger inte ännu utan hon övar bara att hålla i dem och ”gå med dem”.  Men som sagt, ställ om dem då barnet står bredvid! Kul med ringar, superbra investering!

Såg att ditt foto på Lo när hon hänger i stången i dörröppningen är publicerad på Suomen voimistelutuotes facebook. Är det nåt dom gjort med lov, ingår det liksom i samarbetet du har med dom att dom får låna dina bilder?
SVAR: Jepp, precis så! Det ingår i samarbetet att de får använda mina produktbilder.

Hejsan, hur sku du säga att maxomorras kläder är i storlek? Och har du nån aning om vilken nätsida som sku kuna tänkas ha bäst utbud av deras kläder? 🙂
SVAR: Jag skulle nog säga att de är riktigt bra i storlekarna! Varken för stora eller för små utan helt passande för den nummer de ska vara. Det är ganska många sidor som säljer Maxomorra kläder i Finland, men somliga har ju endast ett fåtal plagg. De som har bäst utbud enligt mig är nog Lastentaikamaa.fi  Reimuli.fi och Jeriika.fi 

På lastentaikamaa såg jag att de har den nyaste kollektionen. Jag ska mejla Stephanie på Maxomorra finland och fråga, så återkommer jag med fler länkar då jag fått svar!

Hej! Vecket /pösiga magen över snittet du beskriver (läs inlägget här) har jag också, fortfarande. Snittades akut för tre månader sedan. Varför blir det så? När försvinner det? Är liksom smal i övrigt och magen är relativt platt men mjuk.: men vecket får mig att undra vad som hänt? Trodde det skulle försvinna.. snittad för sex år sedan också akut. Minns inte detta problem..? Men har säkert glömt.

Är vecket kvar? Om inte, hur snabbt försvann det? Vad gjorde du? Hopps du ser denna kommentar trots att det är ett mycket gammalt inlägg 🙂
SVAR: Grattis till bebisen för det första! Ja, för mig gick det så att eftersom att snittet kom så högt upp så blev det riktigt vid gränsen var magen ”börjar” och på så vis så blir det ju lätt att magen viker sig där om man inte har en fettprocent på cirka 0. Hehe. Har nog kvar mitt veck och det blev såklart tydligare efter att jag födde Gry då magen var stor. Nu har jag också en mjuk och platt mage men nog far det in där var ärret efter snittet är, och eftersom att det far in där så blir det ju att magen står ut ovanför ärret.. Svårt att förklara men ja, det är ju som att snittet är djupare in är var magen är så därför.. Tror nog det beror mycket på att snittet är så högt uppe. Skulle det varit lägre ner så skulle ju inte magen alls blandas in i det hela och magen skulle inte vecka sig.. Tror nog jag kommer få dras med det resten av livet 🙂

Lo och Grys härliga klänningar är från Maxomorras sommarkollektion 2017 ♥

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om