Superduper dag

Hej! Hoppas ni har en bra onsdag. Här i huset har vi en superdag för en gångs skull, haha. Nä men det gjorde så himla gott att få jobba igår! När jag kom hem hade dessutom Robert städat och donat och barnen sov ju, så jag fick ta det lugnt och bara koppla av med det jag ville. Idag har Betti och barnen varit hit. Lo och Olli lekte själva där ute, sån lyx att de blivit så stora att de kan leka själva nu. Det var så fint att se på dem hur de hjälpte varandra upp för den lilla pulkbacken Robert gjort åt dom.

Vi kom just in jag och Lo. Vi var ute på långpromenad för att få Gry att sova. Hon har blivit lite omöjlig med detta att sova dagtid. Hon får inte längre ro när hon sitter vänd mot mig och ser vad både jag och Lo sysslar med, så idag packade jag ner henne i Mountain buggyn så fick hon titta framåt. Efter X antal kilometer somnade hon faktiskt. Lo och jag gjorde high five och gick sen in och firade med glass och kaffe, haha. Man måste ju ta vara på de små glädjestunderna i vardagen..

Nu kallar jobbet för min del, kanske hörs vi mer ikväll! Ska sätta upp vilken tapet jag funderar på till hallen tänkte jag.

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
Carola EkmanTina Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Tina
Tina

Wow, så mycket snö ni har 😮 här i Helsingfors finns det inget fast det är super kalt! Längtar efter att åka pulka med barnen