Sunday mood

Gomorgon kära ni!
En lugn söndagsmorgon råder i huset. Ikväll åker Robert iväg på repövning och är borta i 5 dagar. Känner att det ju inte kom helt lägligt med tanke på Los utvecklingsfas just nu, men rokoan kvinno som int sku klar he! Det känns på ett annat sätt riktigt lägligt också, på så vis att det blir hälsosamt för oss att sakna varandra några dagar. Det tror jag är viktigt i ett förhållande. Att få sakna varandra ibland och inte bara dag ut och dag in gå i samma spår och ibland t.o.m. trampa varandra på tårna när man trådar på där i spåren..

En rolig vecka väntar iallafall. Vi kommer få hem vår nya syskonvagn, det är dagklubben, playdates, gymnastik för Lo, lek med kusiner.. Så vi kommer nog på veckan att gå på ett eller annat sätt har jag på känn! Idag väntar en dag i Kokkola. Robert och Lo ska till simhallen, jag och Gry står över idag för jag har mens. Skulle säkert kunna simma ändå för jag har ju vikt mig för menskoppen nu äntligen, och den håller ju nog faktiskt tätt! Men jag hoppar nog ändå. Tänkte ringa och kolla vad Charlie och Cindy gör. Annars blir det en tur på stan sålänge. Är på jakt efter en stor ram och några fotoalbum.

Hoppas ni får en mysig söndag!

 

7 reaktioner till “Sunday mood”

  1. Menskoppen e bäst!! Det var ett hallelujah-moment för mig när jag upptäckte den! Skriv gärna ett inlägg om menskoppen, tycker det pratas alldeles för lite om denna fantastiska lilla FINSKA uppfinning! Våra medsystrar bör absolut få ordentlig information om den, själv hade jag bara hört myter om att den håller inte tätt, du måste ändå använda trosskydd osv. BULLSHIT! Håller ju 100% tätt om du använder den rätt. Jag älskar min kopp, och min kropp! 😀 hahaa det kom mycket rim här, men jaa det är inte lika jobbigt att ha mens längre =) numera borde dom finnas att köpa i matbutik också typ på prisma, så man behöver inte ens beställa via nätet eller apoteket! =)

  2. Menskoppen är säkert bra för dem som kan använda den. Själv köpte jag för snart ett år sedan och har under några perioder försökt använda den men jag får inte in den. Det gör så otroligt ont så jag har alltid gett upp. Jag gör allt på ”rätt sätt” men det går helt enkelt inte. Så jag får hålla mig till tamponger/bindor istället. Så synd..

    1. I början hade jag också det problemet! (Ännu ibland också om jag är stressad, tex barnen står och hänger på dörren) då kan den vara svår att sätta in.. De första gångerna så höll den inte tätt för mig heller.. Men men, övning gav färdighet och nu är jag nöjd. Jag tror dock att det inte finns något som passar precis alla, för alla ser vi ju oliak ut där nere! Så kanske menskoppen helt enkelt inte passar alla.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *