Storleken spelar roll

käff

När man sparar till sista minuten blir det ju alltid fart åpå. Igår satt jag uppe till kl 02 och klippte Cindys möhippevideo, som jag förresten kommer lägga upp på bloggen sen också = KUL! Och idag har jag städat, tvättat, handlat, varit och bytt ett par skor åt Lo, varit ut och promenerat med Lo (på kattjakt – i den bemärkelsen att vi skulle pajja en katt, hehe ok alltså smeka.. Ok nu blev det invecklat. Men vill ju inte ni ska tro att jag tar ut henne på kattjakt för att vara elak åt katter. Pajja betyder väl söndra i Sverige? Hehe.) Sen har vi lagat mat, tvättat lite till och pysslat i trädgården. Vill gärna ha det städat på lördag då vi ska ställa oss till bröllopet, och även sen när vi kommer hem ska det vara städat så vi kan ta det lugnt på söndag.

Hade köpt ett par skor åt Lo till bröllopet, i storlek 25. När jag kom hem och vi skulle pröva dom så var de alldeles för små, storlek 25 liksom! Jag tänkte att huhu vad hon växer. Nå så vi for och bytte dom idag.. Och kolla på dethär, dessa skorna är båda i storlek 25! En LITEN skillnad kanske… Eh. Jag skulle fatta ifall de var från olika märken och länder, men eftersom det är precis samma märke tycker man ju nog att storlekarna skulle kunna stämma lite bättre överens..

shoes

Nåja nu har hon iaf större skor som hon inte kommer få skoskav med (iaf inte för att de är för små) För små skor är ju det värsta som finns, och speciellt för barn! Förstör ju fötterna totalt.

somi

 

 

5 reaktioner till “Storleken spelar roll”

  1. Verkligen stor skillnad! :O :O gäller nog att titta. Märkte själva när vi köpt vinterskor åt Hugo att vissa 28 va på tok för stora, och så fanns de även små 28 som va perfekt

  2. Ett hett tips gällande att köpa skor åt barn; rita av foten på lite stadigare papper, klipp ut och förvara i plånboken! Enkelt att prova i skor i butiken ifall barnet totalvägrar prova skor eller ifall man e ensam och hittar reaskor typ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *