Stolt och varm i hjärtat

Nu har vi släppt två avsnitt av Rebeckas och min podcast ‘Allt vi måste tala om’, och jag måste säga att jag är så jäkla stolt över oss! Att det har blivit så bra ändå!? Med ljudet, redigeringen (all cred till Rebecka där!) och ja, flytet genom avsnitten. Att vi faktiskt vågade göra detta trots att vi inte är proffs på varken podcastinspelning/redigering eller på ämnen kring graviditet, förlossning och föräldraskap.

Men det är ju också det som är grejen, vi vill inte att det ska vara någon stram undervisningspodd, utan vi vill att det ska vara en avslappnad, öppen och ärlig podd om ämnen som de flesta nångång tänker på, men kanske inte alltid har någon att prata om det med. Och när vi inser våra begränsningar inom vissa ämnen tar vi med öppna armar in gästpoddare som är insatta i det vi funderar kring i just det avsnittet!

Responsen på vårt poddsläpp har varit helt över våra förväntningar. Jag som har gjort en podcast en gång tidigare visste ju att dethär med kommentarer och tankar kring avsnitt inte är något vi ska ta föregivet. Jag känner själv, i rollen som poddlyssnare, att det kan vara ganska långt steg att först lyssna på ett avsnitt, och sedan ge respons på det. Var ska jag ge den? På någon av poddarnas bloggar, Instagram, mejlen? Ja, det blir lätt att man bara lyssnar på flera avsnitt i streck, tycker det är bra och väntar tills nästa avsnitt. Och så får det ju vara! Men det är också därför vi är så himla glada över alla de som tagit sig tid att skicka DMs på Instagram, instakommentarer, bloggkommentarer och mejl nu efter våra två första avsnitt. Det betyder så mycket så ni anar inte!

Här är några av de fina kommentarer lyssnare har lämnat åt oss..

Dessutom har både Daniela Skoglund och Jenna Vierinen skrivit om vår podd i sina bloggar, stort tack för era fin fina ord!

På onsdag släpps tredje avsnittet av vår podd. I det avsnittet har vi med oss säsongens första gästpoddare. Hannah berättar om kampen och längtan efter ett eget barn, som för dem var allt annat än lätt. Ofrivillig barnlöshet och infertilitet är något vi måste tala mer om. Och det är just det vi gör i avsnittet ”Resan till att bli föräldrar”. Hoppas ni lyssnar!

Lyssna kan ni göra på podcaster,castbox,  acast, soundcloud och alla andra ställen där du brukar lyssna på dina favoritpoddar ♥ Och föresten, visst följer ni oss på Instagram @alltvimastetalaom

Jag, Hannah och Rebecka efter inspelningen för några veckor sedan.

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
BethTIDSTJUVEN Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
TIDSTJUVEN

Jag har inte lyssnat på mer än det första avsnittet ännu, men det tycker jag att ni gjorde bra. Kul också att inte kände varandra särskilt väl sedan tidigare, så får man lära känna er under poddens gång samtidigt som ni lär känna varandra. 🙂 Ser fram emot att lyssna på resten av avsnitten.

Beth

Jättebra podd! ^^