Podcast – ett måste med sponsorer?

Fick en fråga häromdagen om det är ett måste att ha sponsorer när man gör en podcast – och svaret är: självklart inte! Det är ju inte sponsorerna som gör podcasten. Men i vårt fall är det våra sponsorer som gör det möjligt för oss att fortsätta podda eftersom att vi inte skulle göra en podcast om vi inte fick en inkomst från den. För det tar mycket tid att planera, mötas upp (speciellt eftersom vi bor i olika städer) mejla, klippa, göra inlägg både till blogg och Instagram och såklart spela in. Så den tid vi sätter ner på podden skulle helt enkelt inte vara värt för oss om vi inte skulle göra ekonomisk vinning på det. Den rena rama sanningen helt enkelt!

I säsong två av podden har vi med oss vår huvudsponsor Mumin baby blöjor, vilket vi är så glada över! Då vi båda använder Mumin blöjor åt våra blöjbarn, så känns det bra att rekommendera blöjorna åt andra föräldrar, då det verkligen kommer från hjärtat.

Förutom Mumin baby blöjor så har vi med oss Dermosil som även var med förra säsongen, och några nya sponsorer, nämligen Leikkikauppa, Aveo, Loftet Vasa och Lunette! 

På onsdag kör vi igång igen, säsong 2 med 10 fullspäckade avsnitt! Vi tar upp så mycket i säsong två, bland annat sex efter förlossningen, mens och avslag, skilsmässa.. Prestationsångest, preventivmedel och mycket mer! Vi känner oss nöjda med alla avsnitt, och hoppas förstås att ni ska gilla dem också. Ni har väl sett sidan Podcast här på min nya blogg? Där hittar du länkar till alla våra sociala konton, och alla tidigare inlägg om podcasten.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om