Sovrummet med en ny känsla

Som ni vet så har jag ju äntligen tagit mig tid att göra om i sovrummet.. Från ett lite halvtråkigt, stelt rum blev det nu ett ombonat rum där jag trivs superbra. T.o.m. Robert drog in luft för att säga att det blev bra, och då vet ni, då blev det nog bra.

Ovanför sängen ska jag börja sätta upp något nu också, men har inte bestämt mig för vad. Så det måste jag nog samla lite inspiration för innan jag börjar spika och göra hål.. En sån här ljuvlig dam är iaf påväg hem för att pryda väggen mot köket.. Hon kommer passa perfekt in i rummet ♥

Fullkomligt älskar strukturen man kan skapa och känslan som kommer med kalklitir. Kalklitir är en ekologisk kalkfärg som tillverkas av naturliga mineraler och färgpigment. Kalklitirfärgen ger en betonglik och levande mjuk yta. Ingredienser i färgen är: Vatten, kalk och färgpigment. Färgen lämpar sig för inom och utomhusbruk och som möbelfärg. Färgen jag har på väggarna heter Zinco och ni hittar den här. ♥

/ Carro

5
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
Carola EkmanAnonymVictoriaTherese Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Therese
Therese

Varifrån är spegeln? Jättelyckat o fint blev det!

Victoria
Victoria

Verkligen fint! Men väggen som sänggaveln står mot är väl tapet? Ser ut som någon molntapet eller är det någon teknik du använt med kalklitiren?

En annan fråga… har för mig att om man målar med kalklitir så kan man inte måla över den med vanlig väggfärg sen? Vet du om det stämmer? Så sa dom på Vasa Färg men tycker det låter lite konstigt.

Ett tips på inlägg – tapetseringstips! Du är ju erfaren så dela gärna med dig av tips på hur man tapetserar första gången! Och domdär Borås easy-up, är dom faktiskt easyare än ”vanliga”?

Anonym
Anonym

Har jag också hört från en Inredningsbutik. Proffsen vet väll vad dom pratar om så de gäller tydligen att vara säker om man använder den färgen,annars blir det mycket jobb 🙁

Jätte fint Sovrum Carro!! Härlig nyans i färgen! Nån dag skall jag också prova på att måla med målet. 🙂