Snart dags för dagis och skola igen!

– Inlägget i samarbete med Jollyroom.fi –
Foton Rebecka Hägert Photography


Grys Alice & Fox skrivbord // Grys Beckmann ryggsäck

Nej vet ni vad snabbt sommaren går! Vår bästa tid är nog nu, och jag njuter verkligen till fullo av alla härliga sommardagar och kvällar, men ändå kan jag inte hålla mig från att se framemot mörka, mysiga höstkvällar med mys i soffan med massa pyssel.. För att inte tala om dagisstarten för Lo. Hon frågar varje dag hur länge det är kvar tills hon ska får åka till dagis igen, leka med kompisarna och busa i klätterkojan.


Det är dags för Lo att lära sig cykla,
och det gör hon på sin nya cykel från Pinepeak

Jollyroom.fi vill man förbereda alla barnfamiljer med allt som kan tänkas behövas inför dagis- och skolstart. Funktionskläder och skor (kolla in mitt inlägg om kläderna som är på specialpris här!) transportmedel till skolan (cyklar, sparkcyklar, skateboards etc.) och läxläsning (skrivbord, förvaring med mera.)

Jollyrooms stora Back to School kampanj kommer dra igång inkommande vecka och produkterna är på reapris i cirka 2 veckor! Alla produkter som jag visar i detta inlägg kommer ha grymma pris under kampanjveckorna!

Läs mer om den coolaste cykeln här!

Pinepeak sparkcykel // Pinepeak motorcross cykel


Los Alice & Fox skrivbord // Los Beckmann ryggsäck

Och ja! Förutom dessa saker som jag räknat upp redan, så kommer även vattenflaskor, penaler, matboxar och sådant vara på specialpris under kampanjen! Lo valde förstås denna pinal (No shit? Nån annans barn som är helt insnöad på motivet på flaskan?) En matlåda för dagisutflykterna blir bra också, men där valde Gry motivet.. Såklart med hennes favoritdjur på! Och kolla in dessa penaler, minns att det var GOALS när jag fick en sånär när jag var liten! Man kunde ju inte ha en helt vanlig penal liksom.. Det skulle ju nog vara lite extra. Hehe. Trodde inte de fanns längre, men tydligen!

Så se till att kika in hos Jollyroom i dagarna ifall ni är i behov av något inför skolstarten, både för små och stora barn; Inför, under och efter dagis och skola!

Pssst. Produkternas pris är ju alltså inte till kampanjpris ännu, utan priserna ändrar på måndag ♥ Så spana in dina favoriter nu, och köp nästa vecka är mitt tips 😉

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
3 Kommentatorer
Carola EkmanAnnaMartina Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Martina
Martina

hoho va bra flicko ha vila ha en tode https://www.jollyroom.fi/urheilu/potkulaudat-kickbiket/634163fi-fi-pinepeak-potkulauta-valkoinen i flera månar men tå an a viri så dyr men nu va an ba 58 euro så nu slo vi till 😀

Anna
Anna

https://www.jollyroom.fi/back-to-school/3-6 Såg att kampanjen startat redan 😀 så tydligen före måndag ändå.