Snart dags för 4-års kalas!

I barnrelaterat av Carola Ekman7 Kommentarer

Denna sommar väntar så mycket festligheter, massa roligt att se framemot. Först ut här på hemmaplan så är ju Los 4-års kalas i juni.

När jag tänker på kalaset nu så känns det ju superkul och jag är peppad på att baka och fixa, men sen när man väl är mitt i det så vet jag ju att jag kommer vara helt slut! För oj vad det tar på krafterna att ordna kalas med massa gäster. Speciellt om det är kalas flera dagar i streck.

En sak som vi dock kommit fram till (bättre sent än aldrig..) är att man får göra det på sitt sätt, man behöver inte göra på det sättet som förväntas av en. Så beroende på hur vi orkar sen så kanske vi slopar barnkalaset som vi ju alltid haft där i dagarna när hon fyllt år, och slår ihop Lo och Grys barnkalas sen mot augusti istället. För det är ju ändå samma gäster som kommer att komma (Betti med barnen, Fia med barnen osv. de där vi umgås med ni vet.) Man behöver ju inte göra det så invecklat.

Hennes tårta och present är iaf färdigt bestämde vilket ju känns som en lättnad. Har bestämt mig för att inte baka tårtorna själv iår. Så när Johanna på Din tårta skickade och frågade ifall de får skicka en tårta till oss för smakprov så kom vi snabbt överens om att vi skjuter upp leveransen till Los födelsedag. Det blir ju ett lite roligare pressutskick måste jag säga! Lo valde förstås snabbt som tusan Anna och Elsa tårtan.. Nåväl, det är ju hon som fyller, inte jag 😉

Är inte helt hundra på hur snygg denna kommer vara på gården, men jag är iaf helt 100 på att barnen kommer älska den, och förhoppningsvis kan jag lugnt sitta i badenbaden bredvid och dricka kaffe. 

/ Carro

7
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
5 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
Carola EkmanMalinInaNadja Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Nadja
Nadja

Den där hoppborgen köpte vi nyss också åt våra barn , de älskar den ! Dessutom är den så enkel att bara plocka bort å ta fram igen !

Malin
Malin

Alltså bakas tårtan i Sverige och skickas hit?