Annonsera på min blogg

Image

Bloggar är ett starkt redskap där influencern verkligen kan ta ställning, påverka, intressera och diskutera i text och bilder. Ett bloggsamarbete knyter ihop ett varumärke/tjänst med en influencer, som i sin tur kan påverka andra individer positivt med sina personliga och ärliga tankar.

Egna tankar kring bloggsamarbeten

Jag ställer mig positiv till seriösa och relevanta samarbeten med företag vilkas produkter eller verksamhet kan bringa mervärde till min bloggs läsare. Samarbeten läggs alltid in i kategorin ‘samarbeten’ och är tydligt utmärkta i löpande text samt med passande bilder jag själv tar med min kamera Nikon D200 eller med hjälp av min vän, tillika fotograf Rebecka Hägert Photography (Rebeckahagert.fi).

Jag försöker att alltid leverera högkvalitativa, välskrivna blogginlägg som är relevanta för bloggens läsare men också för er och er kundgrupp. Vi anpassar givetvis upplägget utifrån era behov och syftet med kampanjen/marknadsföringen. Ni får mer än gärna vara med och komma med synpunkter kring inläggets uppbyggnad och innehåll, så kommer vi tillsammans fram till det bästa upplägget för vårt unika samarbete.

Exempel på sätt att marknadsföra sig i min blogg är t.ex. kommersiellt inlägg, banner, produktplacering, tävling m.fl. Inlägg där marknadsföring förekommer görs alltid med märkningen ”I samarbete med” och har samma personliga ton som resten av bloggen.

Tidigare samarbetspartners

Jag har tidigare samarbetat med företag som Libero, Dermosil, MS Tech, Aveo, Muumin baby, Jollyroom.fi, Lastentaikamaa, Crossfit Jeppis, Gårds smak och många fler. Samtliga samarbeten jag gjort tidigare återfinns i kategorin Samarbeten på min blogg som du hittar HÄR.

Vill du veta mer om att marknadsföra på min blogg, eller fundera kring vad vi kan skapa för bloggsamarbeten tillsammans? Mejla mig på Carolaekman@outlook.com

Carola Ekman 2018 - Godkänd för F-skatt