Rör mig inte!

Dagar att minnas, så kan man väl summera de senaste dagarna. Dagarna har gått i långsam takt, goda nyheter och milstolpar har varvats om vartannat.. Och idag, idag har varit en extra stor dag. Imorse hämtade nämligen min höggravida vän Sofia oss för att åka till Bettis. Vi skulle äntligen få träffa lilla Noel. Olivers lilla lillebror som har varit hemma från sjukhuset en tid redan, var nu redo för besök. Han var så lätt och skör trots att han dubblat sin födelsevikt! Jag är glad att allt har gått så bra och att de äntligen får ha lillebror hemma med familjen nu. Ser framemot att lära känna honom ♥

Till Noel har jag köpt en vagnleksak med ett budskap. ”RÖR MIG INTE” Jag sa åt Betti att endera tycker hon att det är en helkonstig present eller så tycker hon den är riktigt bra. Hon tyckte det senare. Han är ju extra infektionskänslig som prematur och när han väl får börja vistas utanför hemmet i vagnen så vill ju inte de att alla ska röra honom.. (Speciellt äldre personer brukar ju ha en tendens att vilja pilla de små i ansiktet och på händerna.) Eller vad tycker ni? Konstig eller bra present? Jag tycker det är lite störande då folk ska hälsa på Gry, så tar de och lägger sitt finger i hennes hand, så hon liksom tar grepp om fingret, och sen när hälsandet är över så stoppar hon (som vanligt) handen i munnen och dit in åker då alla baciller från fingret hon just höll i..!


Bildkälla

 

 

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
M
M

Jättebra present 🙂 tycker jag som jobbar med prematurer!

Sara
Sara

Helt toppen tycker jag! 🙂 har själv ett med samma text fast på finska som har varit min och har inte tänkt på den innan men nu ska jag nog ta och gräva fram den 🙂

Emelie
Emelie

Håller med, har en dotter på 2 och en halv månad som både såna vi känner och såna vi inte känner så bra ska tvunget alltid få henne till att hålla handen runt ett finger och sen stoppar hon ju den i munnen såklart… försöker tänka att lite skit rensar magen för att så har väl folk gjort i alla tider med bebisar men inombords så hatar jag det…

Teresa
Teresa

Precis ett sånt vagnhänge skulle jag vilja ha till vår lilla tjejs vagn! Vart har du hittat det?