Push present av min älskling

Idag fick jag min push present av Robert! Hade nu inte alls räknat med någon, men inte tackar man ju nej! För er som inte vet vad en push present är, så är det väl nått som är mer etablerat i USA. Iaf, pappan ger den nyblivna mamman en present för att hon var så duktig under förlossningen. (Push = då mamman tyngt ut bebisen ;))
Åh! Gissa hur glad jag blev när jag öppnade paketet! Jag har alltid drömt om en ORDENTLIG pulsklocka med gps och allt, och se nu vad jag fick av min älskling! (Tror inte på såndär dåliga pilipali klockor, så har inte velat hassa pengar på nån sån.) Det bästa är ju att den är vit, matchar med vagnen vetni.
Råkade matcha mitt nagellack också!
Klockan heter Suunto Ambit2 och är en av de bättre på marknaden. Man kopplar den till ett program till datorn där man gör sig medlem, så kan man se alla rutter man farit, hur mycket kalorier man bränt, hur kroppen reagerat på olika prestationer.. Ja, man kan verkligen se allt! Blir ju så jävla taggad att få ge mig ut och springa/promenera nu när man har den!
För er som är mer intresserade av hur klockan fungerar osv. så lägger jag in denna youtube video!
Dethär är dock 2s, men de är nästan lika. 
/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om
Anonymous
Anonymous

Samma klocka som fotballfrue har? Väldigt lik iaf 🙂 ge gärna recension sen då du prövat den nån vecka, funderar på att köpa en pulsklocka men vet int ännu hurudan.. jag sku int vila lägg ut såpass myki pengar på en klocka bara, men om den ska va bra så kostar de väl…:)

carola ekman

Vet inte riktit vad hon har. Visst kan jag göra det, int för att jag är så insatt eller prövat andra men 😛

Annika

Vilken jättefin present 🙂

carola ekman

Jaa verkligen 🙂

Anonymous
Anonymous

Oj dom är ju jättedyra! Verkligen fin present! Måst visa min man att det nog är flera som får pushpresenter, han trodde mig inte när jag berättade vad det är 😉

carola ekman

Haha joo vis nu så han int tror du bara vill få lös nå present genom nå luras 😉