Program på klassträff?

Idag ska jag iväg och träffa några gamla klasskompisar för att försöka dra ihop en klassträff till sommaren. Har aldrig varit på klassträff förutom så känner verkligen att jag vill ha era tips och idéer nu!

Har du varit på klassträff? Vad var bra, vad var dåligt? Är det kul med lite program/lekar (hurudana isf?) eller är det bäst med endast mat och samvaro? Dela med er av erfarenheter tack, för jag sitter på noll såna!

6 reaktioner till “Program på klassträff?”

  1. He som va roligt/intressant e då man har så att man har olika påståenden eller va man ska säg och om det stämmer ska man stiga upp t.ex vem som är gift, vem som fortfarande e tillsammans med samma person som då ni jick i skolan 🙂 Men olika lekar då man måst göra olika saker tycker ja va lame så va int me på nå sånt.

  2. Int kanske så mycket lekar utan mest en lista med samtalsämnen/frågor om hur man upplevde skoltiden, minnen osv. Bjud läraren om det är möjligt 🙂

  3. Vi körd en snabb genomgång av va folk gjort sen vi ”sågs senast” (gick ut högstadie). Vi gjor så att man sku berätt de man visst om den som satt breve en. Om ja satt breve Elin så berätta ja va hon had gjort sen högastadie helt enkelt, oså fick hon sen fylla i resten själv.

    Annars tycker ja nog bara mat, vin o samvaro funkar bäst. Vi börja helt spontant leka våra gamla lågstadielekar ändå, men had nog int laga nå schema på förhand 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *