Premiäravsnittet av Allt vi måste tala om

Allt vi måste tala om görs i samarbete med Muumin Baby blöjor

Äntligen är det dags, idag kör vi igång vår podcast! 

Allt vi måste tala om är den finlandssvenska podden där bloggaren Carola Ekman och fotografen Rebecka Hägert, tillika tvåbarnsmammor, lyfter ämnen som de tycker att alla borde prata mera om. Carola och Rebecka tar på ett ödmjukt och avslappnat sätt upp tankar kring graviditet, förlossning och föräldraskap genom att diskutera sina egna erfarenheter samtidigt som de talar vitt och brett om dessa ämnen överlag. I några av avsnitten är det inbjudna gäster med.

https://soundcloud.com/user-421199809/presentation

Första avsnittet är en presentation av oss, och vad vår podcast kommer handla om. Vi hinner också prata om ensamheten man ibland kan känna som nybliven förälder, ensamheten som i ”är jag den enda som känner såhär?” Vi nuddar också vid mammahetsen på sociala medier, hur jag ibland känner att jag ofrivilligt bidrar till hetsen genom min blogg. Och ångesten efter att vi skrikit åt våra barn..

Det och mycket mer, i första avsnittet av den pinfärska finlandssvenska podden Allt vi måste tala om. Vår podd finns också på iTunes så avsnittet hittar ni alltså på soundcloud, podcaster, acast.. (Kan va att nu  under förmiddagen så har RSS flödet ännu inte uppdaterat avsnitten till apparna men under dagen borde de nog dyka upp!)

 

2 reaktioner till “Premiäravsnittet av Allt vi måste tala om”

  1. Roligt att ni startar en podd tillsammans, även om jag själv känner att jag inte riktigt är nära något som heter mamma, så var det intressant att lyssna på 🙂 ser fram emot fler avsnitt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *