Poddens statistik och tankar inför säsong 2

Imorgon skulle egentligen Rebecka kommit hit, vi skulle spela in två avsnitt till säsong 2 och besöka en av poddens sponsorer, men p.g.a att vi varit sjuka så sköt vi upp det några dagar. Bästa med att inte ha en podcast som vi spelar in varje vecka säger jag bara! Vi har redan spelat in två avsnitt till nästa säsong, och när jag var och tapetserade till Maxmo häromdagen så satte vi oss sedan ner efter att de hade nattat barnen, och gjorde klar hela säsongens content! Jag lovar er att det är ett grymt upplägg. Är så pepp på att börja spela in igen! Och så roligt när vi har nya sponsorer med oss i säsong två!

När vi hade gjort klart upplägget inför säsong två så började vi lite smått kolla igenom hurudana mål vi hade inför säsong 1, och vilka mål vi ska sätta upp till säsong 2. Vi tror båda det är bra att sätta upp tydliga mål, då blir motivationen och kämparglöden större när det kommer till podden. Vi såg snabbt att vi då redan, efter bara 8 avsnitt hade uppnått alla våra mål för säsongen! Och då var det ju dessutom 2 avsnitt kvar att sända!

Vi är så stolta och tacksamma över alla som lyssnar, ger oss feedback och svarar på våra call to acitions ♥

Ett av våra största mål inför säsong 1 var att ha i medeltal 1500 lyssnare per avsnitt. Nu efter 9 avsnitt har vi 2130 lyssnare per avsnitt! Avsnitten som ligger i topp för oss är följande..

  1. Flest har lyssnat på första avsnittet Presentationen och mammahetsen

2. Strax efter kommer Babybubblan är inte bara rosa. Detta avsnitt är också det avsnitt som vi fått absolut mest respons på!

3. På plats nummer 3 hittar vi Elisabeths historia. Noel föddes i vecka 32.

Totala antal lyssningar under säsong 1 hittills är 19 200 stycken. Helt över våra förväntningar! Vi var verkligen ödmjuka inför vårt poddsläpp och satte väl kanske lite väl låga mål för att inte helt slå ner oss själva, men vi har nog sett att vår podd behövs och den har verkligen mottagit så bra! Så stort tack för det ♥


Inför säsong två har vi planerat in några gäster, men jag tänkte att jag måste fråga er; Gillar ni bättre då det bara är Rebecka och jag i avsnitten eller är det bättre med en gäst med? Vi har funderat fram och tillbaka kring detta.. Och har väl nog egentligen kommit fram till att lagom är bäst. Så några avsnitt med gäster kommer vi nog ha i säsong två också, men inte i lika många avsnitt som i säsong 1.

/ Carro

6
Lämna en kommentar

avatar
5 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
6 Kommentatorer
MariaSandra NMona ÖstergårdSnart tvåbarnsmorCarola Ekman Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Karza
Karza

Jag gillar verkligen er podd. Jag tycker att alla avsnitt har varit intressanta och ni är engagerade och professionella. Jag tycker att upplägget hittills varit bra, dvs att ni har gäster i en del avsnitt och i en del avsnitt är det enbart ni två som medverkar.

Snart tvåbarnsmor
Snart tvåbarnsmor

Tack för en bra podd! Väntar med spänning varje onsdag. Jag gillar nog när det bara är ni två som medverkar, men tror det kunde bli aningen tråkigt om det vore så varje avsnitt.. så alltså får ni jätte gärna ha med gäster ibland, det är toppen!

Mona Östergård
Mona Östergård

Tänkte tipsa om ämne till er, sekundär barnlöshet och sorgen om att vara en ”ofrivilligt” mindre familj än man hade önskat.

Sandra N

Ni producerar på ett så otroligt professionellt sätt att ni nog inte behöver vara rädda för att tappa lyssnare i första taget. Ni är sakliga och lugna när ni pratar och så låter ni trygga. Bara för att ge lite fin feedback.
Och jag håller med om att variationen när ni har gäster bara är hemåt!

Maria

Ett ämne ni gärna skulle få ta upp är förlossningsskador. Både vanliga och ovanligare. För mig tog det 20!!! Månader att hitta någon som drabbats av samma som jag. Man känner sig ensam