Påsken som kom och gick

I Högtider av Carola EkmanLämna en kommentar

Så var påsken förbi för iår. Den kom på så snabbt. Förra året hann jag längta i flera veckor innan den väl kom, i år var det som om den bara kom och gick.. Nå, för mig är ju påsken inget annat än vårens välkomnande så det gör inte så mycket att den gick obemärkt förbi. Vårstädat fick vi, och det är väl det viktigaste. Har verkligen tur när jag har en man som kan utbrista saker som ”idag har jag såå mycket inspiration att skura golvet!” Fine by me säger jag bara och smyger sakta ut ur rummet och slänger sedan skurmoppen på honom. Haha, nå inte riktigt, oftast hjälps vi åt, men det är nog konstaterat att vi får det renaste hemmet om han är inne och städar och jag går ut med barnen.

Fastän det är måndag idag känns det ju som söndag. Så att det är dagklubb imorgon känns lite bakvänt, men men det är så och vi får väl bara vara glada att vi får en lite kortare vecka. Denna vecka jobbar mannen ännu 8-16 men nästa vecka är han helt ledig och efter det kör det igång med 24 timmars skiften igen, ah, den lyckan. Älskar när vi är hemma allihopa på dagarna, så lyxigt och jag njuter av varje stund. Snart är barnen stora, jag jobbar och vi ses bara på kvällar och helger. Njut njut njut.


En liten påskhäxa som heter Lo 2015

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om