Video source missing

Om sex och tårar

Oj vilken dag! Så otroligt bra. Ookok alla mina dagar verkar ju vara bra för tillfället, fint då det är så ibland också. Startade mot Maxmo imorse, kom fram halv 11 till Rebeckas. Idag gällde nämligen poddinspelning! Och ingen inspelning som helst, utan inspelning av två avsnitt till säsong två, med barnmorskan tillika sexualrådgivaren Malin Wiik-Norrman.

I första avsnittet talade vi om sex under graviditet, efter förlossning och överlag om sex efter att man fått barn. Och det vi egentligen alltid kom tillbaka till var L-U-S-T-E-N. Ja men nej, det blev ett grymt avsnitt och jag hoppas många känner igen sig i det vi talar om.

Nästa avsnitt handlade om preventivmedel, ALLT kring preventivmedel. Jag lära mig så mycket idag och fick bekanta mig med inte bara 1 utan 2 preventivmedel som jag aldrig ens sett förut. Dessa två avsnitt kommer ut i höst, så mer om dem då. Stort tack till Malin som ville vara med! ♥

När inspelningen var klara och Malin hade åkt, hade vi ännu lite sponsor-ljudvinjetter att spela in, och efter det körde jag in till Vasa för shopping och mat. Har t.o.m. köpt en ny outfit inför midsommar imorgon! Hade först tänkt ha kjol, men eftersom vädret kommer luta mer mot höst än mot sommar så blev det blommiga långbyxor istället. Som tur är ska vi sitta på mamma och pappas inglasade terrass så vi behöver inte sitta helt i regnet, men kan ändå vara ute.

Nu sitter jag på en restaurang. Tänkte för en stund sen att jag borde ha valt en plats lite mer bakom, eftersom jag suttit och gråtit för fulla muggar här. Sista avsnittet av säsong 2 av The handmaids Tale kom nämligen ut idag, och jag tog enkom med mig datorn hit in för att kunna kolla. Och ja, vad ska jag säga. Ni som har sett avsnittet förstår varför jag suttit här med tårar som sprutat. Om du inte sett serien – kolla.

Snart ska jag bege mig mot flygplatsen och invänta min syrra och hennes man som kommer hem över midsommar! Så passligt att jag skulle hit idag så jag kan ta hem dem på samma gång.

Om du vill kolla in mer från dagen så rekommenderar jag att du går in på vår podds insta där jag ”vloggat” idag! Och ps. Nästa vecka kommer vi ha en grym tävling för er som har blöjbarn hemma, i samarbete med Mumin baby blöjor! Så det kommer bli superkul!

Nej nu ska jag blanda lite godis från butiken här bredvid och sen styra kosan mot flygplatsen.

Foton: Rebecka Hägert 

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
3 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
Birgit LinderothCarola EkmanJennaJohanna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Johanna

Oooh, Malin ♡

Jenna
Jenna

Jag tror att andra säsongen har 13 avsnitt om jag inte är helt ute och cyklar.. Så det borde komma tre avsnitt till.

Birgit Linderoth

Såå spännande. Via http://www.grönabarnmorskan.se har jag sålt pessar till mina kära grannkvinnor i Finland sen 2009. Där gynekologer oftast pratar om hormonella p-medel.
Ser verkligen fram emot att höra podden och vad som sägs om pessaranvändningen i Finland.

Såg själv de fyra sista avsnitten av säsong 2 Handmaid´s tale på raken igår. Åååh.
Himla kul att jag råkade ramla över din blogg Carola.

Birgit Linderoth- Gröna Barnmorskan
Barnmorska, Fittkonstnär, Feminist, Miljöaktivist, Mamma och Mormor.