Nytt projekt: Omtapetsering!

Oj denna dag har verkligen gått i ett huj. Har haft en så himla bra känsla! Poddens första avsnitt i säsong 2 har tagit emot helt över förväntan, vi är ödmjukt tacksamma för det. Det är så roligt att få respons för det man gör.. Efter att vi hade hämtat Lo från dagis så påbörjade vi vårt nya projekt här hemma, nämligen omtapetsering av matsalen. Ska bli så skönt att slippa den tapeten vi har nu. Det är faktiskt nu på sista tiden som jag gått och blivit trött på den, så jag antar att det stämmer som de säger ”Livet är för kort, man borde tapetsera om vart fjärde år”. Jaaaasss den tror vi på!

Lo var verkligen superhjälpsam och rev länge tapeter med mig. Ända tills fammo och faffa kom och det nalkades lek på utsidan. Jag fick då färdigt hela väggen, och skurat golvet. (Blir ju alltid så mycket gammal tapetklister efter pappren som faller på golvet..) Jag gör en vlogg under det här projektet, ska bli så kul att visa er!

omtapetsering

Ikväll har jag suttit och planerat Crossfit Jeppis nya visitkort, lite banderoller och annat till öppningen i december. Det är mycket som ska göra nu inför flytten, så tiden tillsammans här hemma är verkligen knapp. Vi försöker dock så att barnen inte ska märka av det, utan när en av oss är hemma så är allt fokus på dem, och när man är borta så kan man fokusera på jobb och annat som måste göras. Imorgonkväll är vi båda dock lediga, eller R har dejour, men vi är båda hemma. Då blir det en riktig familjekväll med massa lek och mys. Förhoppningsvis hinner jag tapetsera under dagen! Minns ni vilken tapet det var jag ska sätta upp? Om inte så kan du se den här.

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Harriet Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Harriet

SÅ roligt att ändra om i hemmet. Vänta på att få se slutresultatet!