Nygifta!

I Vardag av Carola Ekman8 Kommentarer

Åh, hur påbörjar jag ens detta inlägg? 

Jag tror nästan att jag bara skriver om tiden då vi bestämde datum och sånt nu, så skriver jag ett längre inlägg om själva dagen sen när jag fått alla bilder av Rebecka som var med och fotade under hela bröllopsdagen.

Så, det var för cirka 4 månader sen som vi stod i köket och jag sa åt Robert att jag fått en idé. ”Vi borde gifta oss i sommar” Robert sken upp som en sol och skrek rakt ut JAAAA DET SKA VI! Han har ju velat gifta sig hur länge som helst redan, så när jag slängde fram idén var han på det direkt. 

Men var, när, hur? Well, vi var båda på det klara med att vi vill ha ett litet, väldigt avslappnat bröllop med vigsel vid magistraten. Och exakt så blev det. Jag har många gånger funderat om jag inte borde vara nervös, stressad eller ha panik inför att få allt klart tills bröllopet. Men jag hann aldrig bli det, vi fixade egentligen klart allting på bara 2 månader. Och har inte hunnit bli nervösa en enda gång. Och ni vet inte hur skönt det varit.

Jag är så glad över att vi valde att göra vårt bröllop P-R-E-C-I-S så som vi ville ha det. Vi höll det hela hemligt in i det sista, det kom vi överens om väldigt tidigt. Inbjudningskorten delades ut bara någon vecka innan dagen, och varför det då? Jo för att vi inte ville bli påverkade av andras åsikter om vem vi borde bjuda och inte, vad vi borde ha för mat, var vi borde ha bröllopsfesten, om vi skulle gifta oss i kyrkan eller inte.. Nej, allt var precis på vårt sätt och det blev så himla bra. 

Fast bröllopet var igår, så skulle jag redan nu vilja uppleva dagen igen och igen. Ni ska få se mer bilder, jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig från att dela typ 700 bilder här på bloggen, haha. Men det bästa; Rebecka frågade oss dagen innan om det är okej att hon filmar och gör en kort film från vår bröllopsdag – och såklart! Herregud jag har redan sett glimtar, kommer vara ett så värdefullt minne ♥

Ps. Om ni har frågor eller funderingar kring vårt bröllop så släng in en kommentar så ska jag svara i ett senare skede ♥

Foton Rebecka Hägert Photography

/ Carro

8
Lämna en kommentar

avatar
7 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
8 Kommentatorer
Carola EkmanJessicaPetraFredricaElin Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
S
S

Tycker så om sista bilden här i inlägget. Helt underbar. 🙂 Grattis till er.

Linnea
Linnea

Alltså så otroligt fint! vi skulle också vilja gifta oss litet och enkelt, och så skönt att man faktiskt kan ha ett dröm bröllop som inte tar ett år aty planera! Vi tål inte stress. Var ni här i Jakobstads magistrat och veg er? Åå ni är så fina! Så vackra bilder! Ja vill gärna sr 700 bilder å bli inspererad! GRATTIS! <3

MVH: Två barns mor i drömmar om giftemål. 😉

Erica
Erica

Ååh, vad ljuvligt ❤️❤️ Ni gjorde så rätt!! själv smet vi ner till Italien och gifte oss där i ett rådhus. Enda vi bjöd med var sonen . vi hade okända italienare som vittnen. Men vilken stämning. Folk kom fram och grattade. Visst var det några hemma som kanske blev besvikna, men va fan, det är ju ens stora dag och man gifter sig för sin egen skull och inte för släkt och vänner. Man ska göra precis som man vill. Grattis till Er!!! ❤️

Elin
Elin

Grattis!! Så vackra bilder, hoppas vi får se ca 500 till 🙂 så fint att ni gjorde det på ert sätt, ser ut som en så lycklig dag!

Fredrica

Grattis! <3 Så roligt att ni fick en härlig och mysig dag!

Petra
Petra

Grattis! Ni hade säkert en fin dag 🙂

Jessica
Jessica

Stort grattis. Det enda jag om atttänka på var att Hade alla era närmaste möjlighet att på kort varsel vara med dvs ingen var bortrest eller dylikt av dem ni önskade att skulle vara med på er Stora dag.