Nya skor åt vår lilla walker

Eftersom Lo och Gry har börjat gå i helt olika årstider så var ju Los babyskor inte alls anpassade efter höst och vinterväder, utan mer vår och sommar. Det är ju så typiskt! Jag hade ju nog trott att Gry skulle kunna ha Los gamla skor som sina första skor eftersom hon blev 1 i augusti, men vetni, barnen är ju så olika. Lo började gå när hon var 11 månader = i maj, och Gry började gå när hon var 1 år och två månader = oktober.

Gry fick hem ett par Nordbjorn skor från Jollyroom, men de är tyvärr för stora så hon vågar inte alls gå med dem där ute. Så för några dagar sen klickade jag hem ett par nya, små skor åt henne. I storlek 22. Från Antarctica boots. Om hon inte vill gå med dem så är det ju så då men hon kommer iaf inte frysa om fötterna i vagnen!

3 reaktioner till “Nya skor åt vår lilla walker”

  1. Jessus va söta skor <3
    Ifall hon inte vågar gå med dem,så rekommenderar jag Tex. Vikingskor,eller liknande, väldigt stadiga. Vårt barn började gå med det märket. Svindyra,men tex Halpa Halli har liknande vikingskor som passar åtminstone min plånbok bättre! Fötterna växer som gräs på vårt barn!

    1. Jo, vi har ett par vikingskor som väntar på henne men de är lite för stora ännu.. Ja men här växer fötterna också, så man vill ju inte köpa så värst dyra skor hela tiden, vid varje storlek liksom..

  2. Kan rekommendera att höra efter Vikingskor på olika loppissidor, man kan få tag på nästan nya eller t o m helt nya och oanvända skor till ett betydligt bättre pris än om man köper nya i affären! Jättebra när fötterna växer och barnen kanske inte hinner ha skorna så lång tid. ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *