Ny special edition Mumin mugg som bara säljs under en dag

Ojojoj. Har ni fellow Muminmuggs lovers sett detta? Mumindagen firas den 9 augusti under Tove Janssons födelsedag, för att hylla detta lanseras en unik muminmugg som endast kommer säljas under denna dag. På illustrationen har Mumin och Muminmamman klättrat upp på ett berg på en närbelägen ö för att tillsammans beundra solnedgången.

Jag fullkomligt älskar denna mugg! Den ser exakt ut som om den är tagen vid vår villa. Skulle vara så roligt att ha denhär muggen i skåpet! Kommer säkert vara väldigt värdefull i framtiden.. Priset på den kommer vara 29,90 €.

Dock känns det ju som en omöjlighet att få tag i en mugg. Muggen kommer nämligen bara säljas på Moomin.com, Arabiastore.fi & Arabiastore.eu (så långt lagret räcker från midnatt 09.08 ett dygn framåt) i Muminbutiker och på alla Iitalas outlets. Var finns den närmaste? Finns det en i Vasa i GW gallerian? Eller i Härmä? Hmm måste mejla och fråga.. *Desperat*

UPDATE 09 augusti: HÄR KAN DU LÄSA OM HUR DET GICK FÖR MIG! FICK JAG TAG I EN MUGG?

7 reaktioner till “Ny special edition Mumin mugg som bara säljs under en dag”

  1. Ååh den måste jag ha! Min födelsedag är 9.8! Hoppas hoppas att jag får tag på en! Tack för att du rapporterar om muminmuggarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *