Ny säng åt Gry, och ny bok åt Lo

Igår fick jag en snilleblixt. Mitt i allt skulle sängen vi har i Grys rum ut (som hon inte sover i) och jag klickade hem en ny säng åt henne. I hopp om att vi får en nystart för henne, och kanske lite mer lust att sova i egen säng och eget rum (och få bort nattamningen hmm…) Det blev en sånhär säng, lite liknande som Los men eftersom denna var på rea och 100 € billigare så köpte jag den istället. Jag kan ju nog hålla med om att den inte är lika fin som den hon haft i sitt rum hittills men nej, jag är trött på den gamla. Den är så stor och bökig!

I väntan på den nya sängen så får halva gamla sängen vara kvar och agera läshörna, för en läshörna måste barnen ha. Den nyaste boken i deras bokhylla är denna.. Godnatt sagor för rebell tjejer. Den fick Lo av sin moster som varit hemma från Stockholm över helgen! Det är också en bidragande orsak till att det varit så tyst här på bloggen under helgen! Även fast boken är rekommenderad från 12 år så älskar Lo den. Hon har suttit och bläddrat och vi har haft många diskussioner kring flickorna och kvinnorna redan.

/ Carro

2
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
MalinHelenius.comPetra Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Petra

Tycker att den boken är suveränt bra, för både tjejer och killar, stora som små.

MalinHelenius.com

Har faktiskt funderat på att skaffa den boken till oss också, så bra om den passar redan för blivande 4 åringar 🙂 skall klicka hem den från adlibris genast :p