Ny kamera påväg hem!

ÄNTLIGEN! Oj ni vet inte vad taggad jag är på att få hem min nya kamera. Sen Cindy börjat vlogga, och jag umgåtts mer och mer med Rebecka som ju också vloggar, så har min längtan efter mer rörligt content i bloggen blivit mer och mer påtagligt.

Jag tror inte jag (ännu) är helt redo för hederliga vloggar som i att jag filmar vad vi gör under dagen och sådär, men något jag är supertaggad på är att filma när vi påbörjar ett nytt projekt, håller på med det och sen slutför det! T.ex. nu snart ska jag ju tapetsera om i matsalen. Såna projekt menar jag alltså att det skulle vara kul att kunna visa upp i videoformat istället för bara i bilder. Eller vad säger ni?

Det är tur att jag har Rebecka som ju är näst intill expert på kameror och allt sådant, för det var ju enkelt för mig att säga min budget och sen låta henne avgöra vilken kamera som passar mig och mina behov bäst. Så det blev en Sony DSC-RX100 Mark II -kompaktkamera.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om