Noel föddes i vecka 32

Allt vi måste tala om görs i stolt samarbete med Muumi baby diapers 

I dagens avsnitt av min och Rebeckas podcast ’Allt vi måste tala om’ har vi med oss min fina vän Elisabeth. Hon berättar historien om hur det var när hennes lilla son Noel förlöstes med akut snitt när hon var i graviditetsvecka 32, men det ingen visste var att han hade slutat växa redan i vecka 28. Noel vägde endast 1050 gram när han kom.

Tror inte någon kommer vara oberörd efter att ha hört Elisabeth berätta så öppet och ärligt om hur hon kände på sig att något var fel med babyn i magen – och när hon fick sina känslor bekräftade. Elisabeth delar med sig av de känslor hon upplevde dygnen under och efter Noels förlossning och tankarna hon haft under det första året som mamma till en prematur.

Ni hittar oss på Instagram @alltvimastetalaom,
och här kan du klicka dig in på Elisabeths blogg och Instagram

/ Carro

5
Lämna en kommentar

avatar
4 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
4 Kommentatorer
ElisabethRebecka HägertAnnamKaroline Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Karoline
Karoline

Jag har sett framemot detta avsnitt så mycket, lyssnade direkt jag vaknade. Har själv en prematur född för 5 veckor sedan. Han var 1078 gram så nästan identisk med Noel. Vi är ännu på neo och när jag lyssnar känner jag igen mig så mycket i Elisabets känslor. Tack Elisabet för att du delade med dig. Det ingav hopp i mig, detta är det absolut svåraste jag varit med om. Mvh. Karoline

Elisabeth

❤️ Hoppas verkligen allt går bra med er och er baby! Går inte att föreställa sig före man själv är den som går igenom att få en prematurbaby, hur svårt det är och vilka känslor man tampas med. Styrka till er ❤️

m
m

Trots 10 år sen vi fick vår prematur så märker jag ännu när jag lyssnar, hur mycket som ännu är obearbetat!

Anna
Anna

Starkt avsnitt :’( vilken lycka att allt gick väl

Rebecka Hägert

Trots att jag redigerat avsnittet grät jag mig igenom halva. Så fint att Betti ställde upp i podden och berättade så öppenhjärtat!<3