När hjärtat värker

Nyss hemkommen från jobbet, och Gry sover!? Vad ska jag ens göra med all min tid nu på kvällskvisten, då jag annars ligger och ammar? Well.. Jag vet nog exakt vad jag ska göra. Nämligen kolla in vilken tapet vi ska sätta i hallen! Ja ni hörde rätt, renoveringsfreaket Carro ska tapetsera – igen. Det är ju bara 2 år sen vi tapetserade hallen så att det börjar ju vara dags *Ironisk* Nä, men jag tycker att folk tapetserar om allt för sällan. Det är ju så lätt, och gör ju så stor skillnad. Så är man trött på en tapet, ja då tycker jag man ska byta om man har möjlighet.

Hallen kommer under våren få sig en riktig makeover. Vi ska bygga en platsbyggd bänk/förvaring/hylla längs med fönsterväggen och vi ska måla om, och ja uppenbarligen också tapetsera om. En platsbyggd grej i pärlspont var planerad redan från första början men den har vi inte kommit till ännu.. Men nu så. På samma gång ska vi ta ett ryck och göra klart gästwcn också. Den lämnade ofärdig efter att wc inredningen blev vattenskadad och vi inte fick tillbaka något på försäkringen, motivationen att göra den klar sjönk i botten ska jag säga er.. Wc inredning från Svedbergs är ju inte direkt det billigaste.. Men men det är sådär. Nå, mer om detta senare!

Nå, annars då! Känner verkligen att det var skönt att återvända till jobbet. Efter att ha varit hemma 24/7 med barnen sen nyårsdagen så kan jag väl säga som så att mitt tålamod har runnit ut på kanten av bristningsgränsen. Mår riktigt skit över att jag har varit sur och tvär åt Lo idag. Har förväntat mig alldeles för mycket av henne, hon är ju bara 3 år. Så mycket onödigt gnäll jag skulle ha kunnat lämna bort..

Fast då igen kan jag ju inte vara för hård åt mig själv. Vi har ju nog haft övervägande mysiga stunder idag, men likväl ska jag bara ta fasta på den där situationen då hon inte kunde sitta stilla på stolen och äta sin mat, eller då vi skulle komma oss ut och hon väl inte tyckte att det var lika brått som jag uppenbarligen tyckte eftersom att Gry var färdigt påklädd och fick varmt.. Eller då hon höll fast sin syster och vägrade släppa trots att Gryni sa till… Då, i de stunderna har mitt tålamod liksom inte räckt till idag. Och nu mår jag skit över det. Ett förlåt till henne betyder inte så mycket för mig då, när mitt hjärta ändå värker av skuld. Men desto mer hoppas jag det betyder för henne. Det är så oerhört viktigt det där, att kunna erkänna när man brustit i sitt föräldraskap och be om förlåtelse.

Men, imorgon och alla andra kommande dagar ska jag vara en bättre mamma med mer tålamod. Det har jag bestämt.

Lillstinan min. Så bestämd och förståndig. Precis som din mor, och fin far.

 

 

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om