Mumin sommarmuggen 2018

Så har bilder på årets sommarmugg landat! Jag gillar att den inte är så abstrakt. Ser mer ut som en ruta ur en serietidning. Färgglad och det händer mycket, bilden har ett djup. Gillar!

”Vi åker på semester” heter den och som namnet avslöjar så är muminfamimjen påväg på semester. Passar bra för oss, vi ska nämligen till Mumindalen på semester i sommar!

Vad tycker ni om nya muggen, my fellow muminmuggs samlare? 

Bilder från arabias webbsida.

14 reaktioner till “Mumin sommarmuggen 2018”

 1. Tycker också att den är fin. Gillade inte fjolårets sommarmugg så mycket, men den här är intressant och har fina färger 🙂

 2. Jag gillar! Och roligt at de bildar en ny serie på hela sex delar! Då blir det så himla kul att duka fram alla koppar i samma serie (om sex år då, år 2024. lol). Tycker också att de två senaste sommarmuggarna passar in i serien. Synd nog missade jag köpa midsommarmuggen för två år sen så den försöker jag spana in på loppisar. Nu e det bara att vänta på sommaren. 🙂

 3. Tycker det är som med stickning. Alla influencers ska ju som börja lära sig att sticka nu, vilket gör att jag bara vill spy på stickbilder på instat.

   1. ?? Vadå så bara för att många gör reklam för tex Maxomorra så tycker du de e samma som när många stickar? De gör ju int nå reklam för nå då dom stickar de e ju en hobby ?

    För övrigt fin sommarmugg den ska absolut få joina samlingen 🙂

 4. Tips på mellanmål åt 1-åring, har idétorka! Förutom frukt, youghurt, smoothie, smörgås. Vad ger du Gry t.ex? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *