Mrs Mighetto Land of birds

Inlägget i samarbete med Mrs Mighetto/Aveoshop

Idag, den 27 september släpptes Mrs Mighettos nya kollektion Land of Birds.
Som ambassadör för Mrs Mighetto vill jag såklart visa er mina personliga 
favoriter från kollektionen ♥

Miss Annie

.. Att födas utan vingar i Fåglarnas Land är svårt och ibland tar det tid att upptäcka den gåvan man fått. Vid födseln fick Annie en stor örn som skulle skydda henne tills hennes begåvning utvecklades. Men en dag sågs två enorma fåglar högt uppe på himlen, det visade sig att Miss Annie när som helst kunde byta skepnad och bli den modigaste örnen riket någonsin skådat.


Dear Whale

…Whalie har alltid känt sig stor och klumpig, en känsla av att han aldrig passar in och alltid tar upp för mycket plats. Men istället för att lägga all sin energi på det, har han fått lära sig att alla levande varelser har en speciell plats att fylla, man behöver bara vänta på att rätta tillfället ska dyka upp, då vet man. Då känner man det i valsjälen.

Miss Olivia

… Länge kunde Miss Olivia inte gå. Det spelade inte så stor roll för vingarna bar henne dit hon skulle. Hon läste hellre än något annat. Hon blev bildad långt tidigare än hennes jämnåriga och hennes kunskap inom historia och geografi blev snabbt erkänt över hela fåglarnas rike.

Det jag tycker är så himla fint med Mrs Mighetto är att de flesta kan känna igen sig i åtminstone en av Mrs Mighettos figurer. ♥ Hemma hos oss har vi för tillfället Miss Della, Miss Bella och Mrs Bill.

Av dessa är 3 är Miss Della min absoluta favorit,
på grund av den fina historien bakom henne..

En poster från en tidigare kollektion som vi inte har är Miss Laura.. Trots att den passar bäst i ett barnrum skulle jag kunna ha den i vårt sovrum, historien kring Miss Laura speglar på nått sätt känslorna jag hade i slutet av min förlossningsdepression.. Då ljuset började visa sig för mig igen ♥
Läs historien om Miss Laura här.

Ps. På fredagkväll 28.09 kl. 21.00 stängs min blogg ner för några dagar då min nya bloggdesign ska installeras!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om