Morsvila på Carros terrass med fokus på vin

Förra våren blev ju vår terrass färdig. Så mycket roligt vi hade på den under sommaren och hösten sen! Gillar att vi vågade göra den så stor, och det jag tycker om mest är att vi har kvällssol på den! Solen går ner riktigt till höger nedanom oss på sommarkvällarna och det är så mysigt. Det blev många kvällar under filten med en bra podd i öronen där förra sommaren, och kommande sommar lär det väl inte bli mindre av den sorten heller!

Var med mina mamas idag, och de flesta av oss tycker att vi ska kicka igång ”morsvila på Carros terrass med fokus på vin” så snabbt som möjligt för att säkert få ihop det några gånger i sommar. Vips så är det mörkt klockan 17 och frost i gräset igen.. Så här såg det ut under terrassbyggets gång..

Nå hur som helst! Det som kommer göra denna terrass-sommar om möjligt ännu bättre, är det faktum att jag köpte en ny utomhussoffa igår! Alltså jag är så nöjd så jag tror jag ska gå av. Fatta hur skönt det blir att ligga i denhär och sippa vin och umgås med vänner i sommar? Och att sitta här med barnen och mysa, kanske ta en gubbviilo. ♥

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Johanna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Johanna
Johanna

Hej!
Var har ni köpt rutshbanan som finns på bilden vid terassen?
Vi ska bygga lekstuga och tänkte fixa med liknande rutschbana där.