Min senaste bokbeställning

Jag beställer relativt ofta böcker från adlibris, dels för att de har så otroligt stort utbud och snabb leverans, men främst för att de har så billiga priser om jag jämför med Prisma, Halpa-halli och såna butiker.

Så här såg min senaste beställning ut, 2 böcker åt Gry i födelsedagspresent, en bok åt Lo, hon älskade första boken ”Godnattsagor för rebell tjejer”, så nu får hon uppföljaren. Och en bok åt mig som jag länge har tänkt att jag vill läsa då den fått så bra recensioner.

Mumintrollet fyller år // Mumins lilla bok om färger //
Godnatt sagor för rebelltjejer 2 // Med känsla för barns självkänsla

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
2 Kommentatorer
ChristinaAnonym Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Anonym
Anonym

Vår dotter fyller också snart 2 år, funderar om vi sku köpa nån bra bok åt henne i present. Va har du för böcker att rekommendera? 🙂

Christina

Åh, rebelltjejer-böckerna har jag tänkt bekanta mig med också. 🙂

saara
saara

Lätt och billigt är det ju. Fast om man alls har minsta vilja att det ska finnas traditionella bokhandlar kvar om några år så skulle det gälla att stödja dem som finns. För näthandeln (och förlagen också, känns det som) gör sitt bästa för att röka ut speciellt små obundna bokhandlar. Jobbar själv på en bokhandel, så jag VET att vi inte kan tävla då det kommer till pris om det alls ska finnas lönsamhet i att ta in och sälja en bok (frakterna från Sverige är inte att leka med) och jag VET hur surt det känns då en storsäljare varit förhandbeställd, men förlagen valt att leverera den till de stora kedjorna och varuhusen, och vi får vänta på nästa tryckning. Så att adlibris får gratisreklam såhär gör mig bara ledsen, älskar ju böcker och skulle vilja jobba med dem i fortsättningen också..