MIN FÖRSTA VLOGG!

Jag ger er; min första vlogg. Denna spelade jag in i söndags och igår! Ni får hänga med på poddinspelning i Singsby och en förmiddag hemma med mig och Gry. Jag tipsar om vår nya tågbana, snackar om varför Gry ska börja i dagis i januari och avslöjar lite om mitt och Roberts företag. Den är verkligen inte perfekt när det kommer till ljus och sånt, men om allt man gör ska vara helt perfekt så får man ju knappt något gjort. Känns kul att kunna ge er en närmare inblick i vår vardag! ♥

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
3 Kommentatorer
Carola EkmanAnonymAnna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Anna
Anna

Please keep loving me – James TW

Anonym
Anonym

Varifrån är tågbanan? 🙂