Min första projektvlogg!

I onsdags påbörjade jag projektet makeover i matsalen. Jag har tagit ner gamla tapeter, målat, och satt upp de nya tapeterna. På fredagkväll blev det klart, och det var ju hur härligt som helst med nya tapeter lagom till helgen. Under projektets gång filmade jag, och resultatet av det ser ni i min första projektvlogg nedan! ♥ Observera att videon är i samarbete med Aveoshop då tapeterna är därifrån.

Produktlänkar:
Sandberg Aralia / Designers Guild Roseto / Boråstapeter Falsterbo Herba 2 /
Mrs Mighetto Miss Annie / Mrs Mighetto Dear whale 

Klicka i hjärtat nedan om ni gillade vloggen ♥

/ Carro

4
Lämna en kommentar

avatar
2 Diskussionstrådar
2 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
3 Kommentatorer
Carola EkmanChristinaJonna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Jonna
Jonna

Äntligen hemma-kvalite’!👌

Christina

Så härligt vlogg, å supersnyggt slutresultat. 🙂 Jag skulle nog inte våga mig på att tapetsera, men märks att du har gjort det ofta, ett riktigt proffs. 😉