Tar till kosttillskott för mina PMS besvär

Menolistica

Igår var en såndär riktigt typisk PMS dag för mig. Mitt humör har varit mycket stabilare nu sen jag slutade äta socker (har varit utan ca 2 veckor och märker redan stor skillnad!) men PMS är det ju väldigt lite som råder bot på.  Det enda som hjälper riktigt bra när jag har det är att gå ut och leka med barnen. Koka soppa, plocka gräs och blommor, cykla och bara andas frisk luft..

I säsong 2 av Allt vi måste tala om så kommer vi ha med Dermosil som sponsor igen, och igår valde vi ut våra 10 favoritprodukter till ett av avsnitten de är sponsorer för. I det avsnittet ska vi alltså presentera våra Dermosilfavoriter! Jag valde 9 säkra kort, som jag vet att fungerar, men jag kunde inte hålla mig från att beställa detta kosttillskott också; Menolistica Naturligt stöd vid klimakteriebesvär och vid PMS besvär. Jag vet ju inte ännu om denna är en favorit, men jag hoppas verkligen att det blir en! Enligt kommentarer jag läst om denna så ska den nog fungera.. Så håller tummarna. Hatar verkligen mina PMS besvär, vilka är att jag blir otroligt lättirriterad, och det värsta: Jag blir så kritisk till min kropp!? Känner mig ful och svullen och får löjliga tankar om att jag borde det ena och det andra.. Som tur är så varar min PMS oftast i bara 2 dagar, men ändå – det är 2 dagar för mycket.

Nån som testat detta kosttillskott?

Nu ska Robert iväg och skriva på ett spännande kontrakt, och jag tror bestämt jag ska klä på oss ytterkläderna och gå ut och göra en ny soppa! På eftermiddagen blir det nog att fira lite med anledning av kontraktet!

/ Carro

5
Lämna en kommentar

avatar
4 Diskussionstrådar
1 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
5 Kommentatorer
SaraJohannaLottaCarola EkmanCecilia Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Cecilia
Cecilia

Du kan ju testa något homeopatmedel 🙂

Lotta
Lotta

El sen en liten hormonspiral

Johanna

Jag hade grym PMS efter andra barnet. Fick massa psykiska besvär i ca en vecka, bland annat ångest. Började boosta kroppen med magnesium, zink, vitaminer. Terapeutiska doser av dessa och HALLELUJA, min PMS har blivit minimal.
Gynekologen ville genast truga minipiller åt mig men nej tack.

Sara
Sara

Jag hade grym pms men inget sen jag började med bioidentisk progesteronkräm. 🙂