MEN SI BARA!!

Fredag, äntligen! Jag tycker vi har haft en ganska bra fredag här i huset. Ett minus är att våra svenska kanaler har slutat fungera i.o.m. uppdateringarna från JNT. Så när Lo egentligen har sett på barnkanalen så har jag nu behövt underhålla henne (heheheheh). Nä men jo, så är det faktiskt. Hon brukar ju se sin stund på morgonen och en stund på eftermiddagen för att vila. (Och ibland betydligt mer, eller mindre än så.)

Precis när ett rastlöshetsutbrott var på kommande så knackade det på dörren och en postiljon stod där glad i hågen. Paket var det här! Och inte vilket paket som helst, nej utan ett paket från Maxomorra. Jag hade faktiskt talat i telefon med Stephanie som jobbar på Maxomorra tidigare under dagen, så då fick jag riktigt tacka personligen för kläderna, vilket kändes jättebra, för vi uppskattar dom verkligen! Det går inte en hel dag utan att Lo har på sig något plagg därifrån. Hon älskar sina Maxomorra klänningar och tights. Så färggranna och lekvänliga, precis så som vi vill ha dem ♥ Paketet kom verkligen lägligt, Lo glömde bort att hon hade tråkigt och vi fick pröva kläder och leka kurragömma istället. Och fotografera lite..

På eftermiddagen gick vi ut på promenad, räfsade, hämtade lite äpplen från gambäfammos och bara njöt av vädret.. Lo ville som vanligt ta omvägar hem, och vi hamnade tillslut på åkern nedanför vårt. När vi stod där och skulle börja gå ner i diket så säger Lo mittiallt
SI!

Jag: På vadå? 
Lo: SI BARA!
Jag börjar kolla under hennes sko som hon håller upp i luften – Har du nått under skon? 
Lo: MEN SI NU BARA!!!! *Arg*
Robert: Visst menar du att mamma ska se då du står på ett ben? 
Lo: Ja.
Jag: Ahaaaaa

Inte så lätt alltid det här med att veta vad en 3-åring menar..

Resten av dagen spenderade vi hos barnens mommo och moffa, med mat, kaffe och lek med gulliga kusinen Tilde ♥ Hoppas ni haft en riktigt skön fredag allesammans!

 

5 reaktioner till “MEN SI BARA!!”

  1. Hur går du till väga när du beställer kläderna från maxomorra?
    Kollade in deras hemsida, förstår mej int riktigt på den
    Älskar deras kläder! Har några plagg å älskar färgerna å kvaliten

    1. Jo Lo har suttit och väntat tålmodigt men icke 🙁 De säger från Jnt att de inte varit med om vårt problem förut (TV3 och TV6 funkar nämligen..) Så får gå in dit idag och be dem kolla kortet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *