Med en dag fylld av energi kom en färdig hall

I förrgår skrev jag ett inlägg om hur skit dag jag haft, allt var knas och inget gick som vi ville. Men, det är nog som de säger efter regn kommer solsken.. För gårdagen! Oj hjälp. Vi var pigga, energiska, glada och fick så mycket gjort! Dessutom med hjälp av mina föräldrar och fammo som for ut och skuttade med Gry och sedan var med henne en stund efter att hon vaknat från middagsvilan. Nu är vår hall helt klar, ner till sista listen. Vi var tillochmed till Jysk och köpte ny möbel att ha där, då vår förra byrå var så stor och klumpig. Och det blev så himla bra!

Det var bra att vi fick den färdig, för i helgen ska vi nämligen ha vår årliga kusinträff, och iår är det min tur att ordna. Jag har 3 kusiner från pappas sida, min pappa har bara en syster. Så de insåg att de måste införa någon tradition för att vi barn ska fortsätta ha kontakt och känna av varandra. På första träffen back in the days var det bara en av oss som hade egna barn, dvs en småkusin var på plats. Nu på söndag kommer det vara 13 småkusiner på plats! Utan våra årliga träffar så skulle dessa barn knappt veta av varandras existens. Men på grund av min faster och min pappas ide om dessa träffar så kommer de nog hälsa på varandra sen i framtiden när de ser varandra, och veta att de är släkt!

Vi har ett rullande system, enligt ålder vem det är som ska ordna. I samma rullande system byter det också vem som ska ha med vad, ni vet, sallad, kött, efterrätt osv.. Så, med det sagt; bra att mina förändrar var här och hjälpte till. En extra hand eller två uppskattas ju alltid!

Såhär blev det i hallen;


”Byrån” är egentligen 3 nattduksbord.


Österbottenbrickan!

Tapeten heter Falsterbo Herba 2 och är av märket Boråstapeter.
Du hittar den här!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om