Materiell kärlek denna måndag

Gomorron på er! Hoppas er måndag börjat bra! Här kämpar vi vidare med våra krämpor. Så synd att Lo ör sjuk nu när allt roligt rullar igång nu denna vecka! Imorgon skulle vi ha haft dagklubb jag och Gry, och Lo dagis och gympa på kvällen men blir nog inget av det! Men men året är ju långt så vad gör nu det om vi missar första gången egentligen.

Men påtal om något roligare. Ni minns kanske detta inlägg, som jag skrev inför julen, där jag listat några julklappar jag beställt åt mig själv. Några dagar efter julafton hämtade jag ut paketet och jag måste bara skriva om min termoskanna från Stelton. Robert sa en dag då vi satt och hade kaffepaus ”Du är ganska nöjd över den där va..” Och JA! Jag fullkomligt älskar den. Inte bara för att den är så snygg, men också för att 1. Mitt kaffe hålls varmt utan att jag ska behöva ha på kaffepannan i evigheter och 2. För att jag inte behöver springa upp och ner och hämta påtår. Utan nu är det bara att strecka sig efter termoskannan och that’s it.

Ok. Håller jag på att bli gammal eller? Att vara så här nöjd över en sån här grej känns ju lite orimligt för att vara 26…. Men jaja! Jag står för min materiella kärlek.

Idag ska jag fotografera Los rum och göra ett inlägg om det har jag tänkt! Det är ju längesen det blev klart men inredningen har börjat falla på plats först nu senaste veckan. Så, vi hörs senare helt enkelt!

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om