Ljuset i tunneln

VILKEN VECKA. Det säger jag då det. Solen har gassat på för fullt där ute, men här inne har vi varit varma av annat, nämligen av skyhög feber. Grys sjukdom gick om på 4 dagar, men direkt efter bröt det ut för Lo och mig som på samma dag fick runt 40 graders feber. Jag hade halsen full av blåsor men Lo slapp som tur är undan blåsorna, bara nån enstaka på handen och kinden.

Nå, Lo är ännu sliten och sover en dagstur på dagen (vilket hon inte gjort sen sin 2-års dag) och jag har ännu sjukt i halsen och munnen av blåsorna, men det klingar nog på sista versen nu vilket är så otroligt skönt! Vi har t.o.m. kunnat vara ute i två dagar.. Så härlig nu när våren äntligen är här! Så inkommande vecka hoppas jag vi vågar oss till både jobb och dagis igen, blev inget av det denna vecka. Nå, nu har jag ork att blogga igen så nu rullar vi igång bloggen som vanligt!


Robert älskar att skotta bort snö, hjälpa våren lite på traven vet ni.. 


Lo och Gry har hållits förvånansvärt torra i sina nya
skalkläder från Petite cherié! Läs mer om dom här. 


Vår nya vagn har vi hunnit testa också! En North 13.5 active 2.

2 reaktioner till “Ljuset i tunneln”

  1. Har beställt en likadan cykelvagn som er men chansade utan att ha testat den. Vad tycker ni om den? Ryms 2 barn bra?

    1. Kommer att komma en recension nästa vecka! Men hittills kan jag nog säga att vi är positivt överraskade 🙂 Båda barnen ryms bra! Int finns det ju massa extra utrymme, men nog ryms dom. Speciellt idag då de inte hade vinterhalare på sig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *