Livstecken

Hej på er! De senaste dagarna har jag jobbat och haft fullt upp så därav har bloggen fått tuffa på i det ensamma. Egentligen vet jag inte ens vad jag ska skriva om nu heller, men det jag däremot vet är att när mina favoritbloggar inte har uppdaterat på några dagar, och sen väl uppdaterar, då blir jag glad vad de än skrivit om. Så att, jag hoppas på samma fenomen här nu, haha.

Om en vecka ungefär, på söndag så åker vi ner till Åbo för att besöka Mumindalen och bo på hotell. Vi tänkte även göra ett besök till ett ställe en bit utanför Åbo där det finns djur och massa skoj för både vuxna och barn. Såklart kommer jag inte ihåg vad stället hette nu, men en som jag följer på instagram hade tipsat om det på sin storie, så dit ska vi åka! Ni får ju se mer bilder därifrån sen, förhoppningsvis vet jag vad det heter då också, haha. Hursomhelst så ska det bli superkul med en liten resa!

Vi hade tänkt åka över till Stockholm i samma veva, men det blev pga mig och min enorma jag-vill-inte-resa-ångest så att vi åker till Stockholm i december istället. Då tänkte vi besöka julmarknader och hälsa på hos min syster som just köpt ny lägenhet och flyttat in, kommer bli supermysigt. Fast vi inte stannar så länge i Åbo nu på söndag, så är jag säker på att det kommer kännas alldeles lagom för oss. På tal om vår lilla resa, så har vi tänkt ta med vår Mountain Buggy Swift, den är så himla liten och smidig + bärselen. Den är ju perfekt att ha där under vagnen in case of att Lo blir trött i benen och vill sitta i vagnen. Hon ryms hur bra som helt i MBn trots sina 110 cm!

Min syster här i Jakobstad har också just flyttat, och nu bor vi nästan grannar. Tar 3 minuter att gå till deras, och det är så otroligt roligt! Flickorna älskar att leka med kusinen Tilde, och det är helt ömsesidigt. De trivs så bra ihop! Lo sköter dom två små och Tilde och Gryni bara skrattar och busar med varandra. Hos deras har vi varit hela dagen idag, lekt vid bryggan, busat i sandlådan, druckit kaffe, ätit mat och mot kvällen badade barnen i badabunkken där ute, och vi avslutade dagen med kvällsmat.. På vägen hem somnade Gry i vagnen, och Lo somnade sen i soffan.

Påtal om att somna, så måste jag ju uppdatera er på amningsavslutet. Det har gått SÅ BRA! Första natten vaknade hon ju 4 gånger, men hör på detta; Sen dess har hon sovit hela nätter. Inte ett enda uppvak sen dess! Jag är förbluffad. Jag har trott att våra amningsturerpå nätterna inte påverkat mig så mycket, men jag märker nog hur mycket piggare jag är nu när jag slutat vakna varannan timme på natten, även fast jag nästan gjorde det i sömnen det senaste halvåret..

Idag är R på bröllop och dit han är tar det två timmar att köra, och ännu är bröllopet i full gång så han kommer nog inte vara hemma före morgonkvisten har jag på känn. Så nu ska jag förbereda lite inlägg inför veckan, och sen passa på att kolla nån serie.

/ Carro

1
Lämna en kommentar

avatar
1 Diskussionstrådar
0 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
1 Kommentatorer
Anna Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Anna
Anna

Är det månne zoolandia ni ska till? Dit va vi ifjol efter vi va ti mumindalen rekommenderas! Vi hade själva fundera på en åbo stockholm kryssning me barnen och inte stiga av i stockholm men jag är som dig och inte har nått behov av att resa. Men ska se, ännu 2 veckor semester