Livstecken från en med attitydproblem


Här har det hunnit bli både vinter och vår två gånger sen vi hördes sist! På vappen vaknade Lo och skrek ”MAMMA, SE UT! ÄNTLIGEN BLIR DET VINTER!” Jeeeeeeeeee äntligen.. Nå, nu är det ju iaf på bättre sidan och till helgen lovas det ju +15 grader och sol! Värsta finska sommarvädret ju. Blir ju perfekt mässväder det.

Här är det full rulle. Måste säga att jag har varit på sånt jävla skithumör från och till de senaste dagarna så jag har helt enkelt valt att inte ens öppna datorn. Är irriterad, amper och har en så dålig attityd så jag blir rädd för mig själv. Men, som med vädret så är humöret också på bättre sidan nu så va ska int he reid upp se. Speciellt efter 2 timmar ensam med tjejerna ikväll, och med tjejerna menar jag inte mina döttrar denna gång. Oj vad vi skrattade. Skratta så tårarna sprutade. Precis vad jag behövde.

Robert och pappa har börjat med terrasstaketet nu, och det blir riktigt bra! Inte för att jag hade förväntat mig något annat heller med tanke på att ritningarna är mina och det är de som bygger. Då måste det ju bli bra.

Vi hörs imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *