Ligger din nippla där på bordet nu?

Jag satt och ammade, Gry höll i en knackkorv som hon hade snattat av Lo. Jag trodde inte hon hade hunnit få loss någon bit av den.. Mittiallt bet hon mig i bröstvårtan, instinktivt ropade jag till; Ajj! Nånnå Gryni bita mamma! Då släppte hon och i samma veva såg jag korvbiten i hennes mun! Jag tog ut den och kastade den på bordet.

Då sa Lo: oj bet hon bort din såndä tissi nippla? Ligger den där på borde nu? Hur ska de nu kuna koma ut nå mjölk? 

Haha Näää vad vi fick oss ett gott skratt tillsammans  sen då hon insåg att det var en korvbit jag kastat och då jag började tänka på hur det måste ha sett ut för henne! Hahaha. Ojoj Lo Lo..

3 reaktioner till “Ligger din nippla där på bordet nu?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *