Långsamma dagar

Känns som att allt går så himla långsamt just nu. Efter torsdagen då Betti behövde rusa iväg med ambulansen, det känns som om det är flera veckor sen! Livet fortsätter ju men ändå är det som att allt stannat upp. Jag tänker på babyn konstant och lider så otroligt med Betti samtidigt. Nu är de hemma med Oliver igen och jag kan inte ens föreställa mig hur det är att behöva slitas mellan de två som betyder mest för en i hela världen.. Nå, de kämpar vidare och jag ska såklart göra allt jag kan för att hjälpa men mer kan man ju inte göra. Livet fortsätter, så även, som tur är, för den lilla kämpen!

Igår var det måndag och Robert hade 24 h skifte. Det blev mycket utetid för oss tjejer eftersom vi visste att det nalkades snö och rusk idag. Mycket parklek, promenader och terrasshäng. På kvällen kom Cissi hit med Tilde och vi fick sköta henne för första gången! Lo tog sin uppgift på stort allvar och bevakade de två små noggrant. När Gry började ta en leksak av Tilde var hon snabbt framme ”Neee neee Gryssi man får int ta ur andras händer, du måst vänt på din tur eller så måst du byyyyta med Tilde. Ska vi si om vi hittar nån annan leksak åt dig??” 

”Mamma, skogen är mitt hem” / Lo 2 år 11 månader

Idag har vi varit på dagklubben, där fick barnen baka bröd! Riktigt roligt för Lo som älskar att baka. När vi kom hem hade Robert kommit hem från jobbet, äntligen tyckte Lo. Nu på eftermiddagen har vi bara tagit det lugnt  snart kommer Los bästa vän Olli hit. Ska bli roligt att se Betti igen.

Gry myser i sin nya åkpåse från Nordlys. (Adlink)

En kommentar till “Långsamma dagar”

  1. Oj vilken mysig åkpåse, nästan så man vill krypa ner i den själv!
    Kan du annars tipsa om vilka lekparker i Jakobstad som är bäst och passar bäst för en 2-åring?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *