Kläder som kommer bäras av många barn ännu

– Inlägget i samarbete med Lastentaikamaa.fi

För några soliga dagar sen fick Gry och Lo hem sina antagligen dyraste klädesplagg hittills. Nämligen smakbitar ur Minirodinis kollektioner ”Swallows” och ”Rabbit” . Har aldrig tidigare haft kläder från Mini rodini på barnen så det är ju superkul att få testa! Lo har iaf gett kläderna bra betyg, då hon häromdagen sa ”oj mamma vad dom här byxorna är sköna.”


Minirodinis kläder är tillverkade i 100% ekologisk och GOTS-certifierad bomull, vilket känns viktigt för mig när jag klär mina barn. Försöker så långt som möjligt att barnens kläder åtminstone är ekologiska, det krävs mycket för att ett märke ska få GOTS certifikat så det kan man ju inte kräva av alla heller.. Ett ekologiskt plagg är alltså framställt med ekologiskt odlad bomull. Jag tycker dock att det även handlar främst om färgningen av tyget (inga gifter).


Grys Swallows body hittar du här // Grys Swallows tights hittar du här


Los Swallows t-shirt hittar du här // Los tights här


Rabbit klänning här // Rabbit tights här

Dessa kläder må vara av det dyrare slaget men en sak är säkert, dessa kläder som ni ser på bilderna ovan, kommer att kunna bäras av mååånga barn ännu efter att Lo och Gry växt ur dem. Det är verkligen så bra kvalité.

 I en vecka framåt får ni -25% rabatt på alla Mini rodini kläder hos Lastentaikamaa  (förutom Navy och Picos Blue som redan är nedsatta.)

Använd koden MRSPRING så dras rabatten av i kassan!

8 reaktioner till “Kläder som kommer bäras av många barn ännu”

  1. Jag köper väldigt mycket från Mini Rodini då jag gillar trycken men framför allt kvaliteten och deras miljömedvetenhet. Jag har för mig att jag läste någonstans att de inte har satta datum för när de släpper kollektioner utan att de släpper dem då de är klara och ”hunnit fram”. De skeppas på båt istället för flyg med tanke på miljön och då tar det längre tid samt att risken för leverans problem blir större. Priset är saftigt men jag brukar ofta vänta till rean eller kampanjer. T.ex babyshop.se brukar rätt ofta ha 50% flash sale på Mini Rodini. Plaggen håller som du säger lek och tvätt och har ett andrahandsvärde på bland annat tradera så de får nytt liv i någon annan familj. Inget slit och släng efter några månader som jag tyvärr upplever med HM, Kappahl och Lindex..

    1. Javisst! Bodyn är väldigt ”lång” för att vara strl 86. Eller så är Gryni kort i mellankroppen, hehe. Nej men jag tycker den stretchar bra!

  2. Ser att Gry har Kavatsandaler, hur tänker du angående barn och skor? Kvalite och dom ärver eller billigare slit och släng eller försöker du hitta begagnat. Svårt detdär tkr jag, vill inte köpa skor för 60euro som används en kort tid..

    1. Skor är så svårt! Vi har köpt myyycket skor begagnat, just eftersom de ändå är i så bra skick då barnen använder de så kort tid. Många par skor, speciellt sommarskor, har blivit av billigare märken eftersom att jag tycker de slits så otroligt mycket sommartid. Vi köper inte skor för 60 €. Los vinterskor av märket Huhti (eller heter det så?) var kanske runt 40 lappen och det tyckte vi väl var lite i överkant men då igen är det ju viktigt med vinterskor som håller väta och värme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *