Kläder som kommer bäras av många barn ännu

– Inlägget i samarbete med Lastentaikamaa.fi

För några soliga dagar sen fick Gry och Lo hem sina antagligen dyraste klädesplagg hittills. Nämligen smakbitar ur Minirodinis kollektioner ”Swallows” och ”Rabbit” . Har aldrig tidigare haft kläder från Mini rodini på barnen så det är ju superkul att få testa! Lo har iaf gett kläderna bra betyg, då hon häromdagen sa ”oj mamma vad dom här byxorna är sköna.”


Minirodinis kläder är tillverkade i 100% ekologisk och GOTS-certifierad bomull, vilket känns viktigt för mig när jag klär mina barn. Försöker så långt som möjligt att barnens kläder åtminstone är ekologiska, det krävs mycket för att ett märke ska få GOTS certifikat så det kan man ju inte kräva av alla heller.. Ett ekologiskt plagg är alltså framställt med ekologiskt odlad bomull. Jag tycker dock att det även handlar främst om färgningen av tyget (inga gifter).


Grys Swallows body hittar du här // Grys Swallows tights hittar du här


Los Swallows t-shirt hittar du här // Los tights här


Rabbit klänning här // Rabbit tights här

Dessa kläder må vara av det dyrare slaget men en sak är säkert, dessa kläder som ni ser på bilderna ovan, kommer att kunna bäras av mååånga barn ännu efter att Lo och Gry växt ur dem. Det är verkligen så bra kvalité.

 I en vecka framåt får ni -25% rabatt på alla Mini rodini kläder hos Lastentaikamaa  (förutom Navy och Picos Blue som redan är nedsatta.)

Använd koden MRSPRING så dras rabatten av i kassan!

/ Carro

8
Lämna en kommentar

avatar
4 Diskussionstrådar
4 Trådsvar
0 Följare
 
Mest gillade kommentar
Hetaste diskussionstråden
5 Kommentatorer
Carola EkmanEmma JärnströmIdaSaraFredrika Senaste kommentatorerna
  Följ  
nyast äldst mest gillade
Meddela om
Emma Järnström

Detta var bra

Emma Järnström

Super nöjd över kläderna. Nämnde ditt namn i bloggen. Bästa samarbete hittils. Tummen upp!

Fredrika
Fredrika

Jag köper väldigt mycket från Mini Rodini då jag gillar trycken men framför allt kvaliteten och deras miljömedvetenhet. Jag har för mig att jag läste någonstans att de inte har satta datum för när de släpper kollektioner utan att de släpper dem då de är klara och ”hunnit fram”. De skeppas på båt istället för flyg med tanke på miljön och då tar det längre tid samt att risken för leverans problem blir större. Priset är saftigt men jag brukar ofta vänta till rean eller kampanjer. T.ex babyshop.se brukar rätt ofta ha 50% flash sale på Mini Rodini. Plaggen håller som du säger lek och tvätt och har ett andrahandsvärde på bland annat tradera så de får nytt liv i någon annan familj. Inget slit och släng efter några månader som jag tyvärr upplever med HM, Kappahl och Lindex..

Sara

Så fina kläder! Hur är de i storlek? Stretchar bodyn bra på längden? 🙂

Ida
Ida

Ser att Gry har Kavatsandaler, hur tänker du angående barn och skor? Kvalite och dom ärver eller billigare slit och släng eller försöker du hitta begagnat. Svårt detdär tkr jag, vill inte köpa skor för 60euro som används en kort tid..