Kidnappa en blivande mamma och låt henne shoppa loss!

Inlägget görs i samarbete med

Ni kanske minns den där lilla butiken i Larsmo bakom Strandis, som jag skrev om redan i vintras? Det är alltid så roligt att besöka Tanjas butik Leikkikauppa på Päronvägen 6, det är verkligen drömmen för alla föräldrar som inte vet vad de ska köpa åt sina barn i present och julklapp. Där finns något som faller alla i smaken, det kan jag lova!

För några dagar sen bjöd Tanja in mig till hennes för att hon ville berätta om ett nytt koncept hon börjat med nu från och med september, nämligen Pre-Babyshower party! Det går rätt och slätt ut på följande: Alla som är med på babyshowern samlar på förhand in till exempel 10 € påvar till ett presentkort åt den blivande mamman.

När dagen är kommen åker ni och kidnappar den blivande mamman (optional med kidnappning, haha!), och hon tror ju ni ska hem till någon av vännerna, men istället kör ni till Larsmo! Där tar Tanja emot er i butiken och ni får ge över presentkortet åt den blivande mamman, och säga att det är dags att shoppa loss på precis vad som helst hon känner för i butiken. När mamman med ert sällskap gått runt i butiken och unnat sig de sakerna hon kanske inte annars skulle köpa, betalar hon med presentkortet och sedan åker ni vidare till den egentliga babyshowern!

Body Minymo / Pussel anatomi (Los favoritpussel!) / Vespa sparkcykel / Muffinsfat / Äpple av trä / Tygdocka 

Jag tror verkligen detta är ett vinnande koncept och är faktiskt imponerad av Tanja som drar igång det. Hela september är redan bokad, men från och med oktober finns det lediga dagar för partyn.

Jag skulle själv bli hur glad som helst om jag först skulle få shoppa loss i den mysiga butiken, och känna att jag faktiskt kan köpa det jag vill ha mer än det jag eller barnen behöver för en gångs skull. Och om ni inte vill/har möjlighet komma till butiken, så går det också bra att Tanja plockar ihop en del av urvalet och personligen kommer hem till er på babyshowern, och så får mamman sen handla med sitt presentkort där! Allt är möjligt!


Bärsele till dockan / Mixer av trä / Bokställning / Hjälm till docka / Leksaksspis / Ezpz matunderlägg / Leksaksfrukter i trä / Maxomorra kläder / Nappflaskor av glas med silikonhölje som ändrar färg om innehållet är för varmt

Förutom babyshower partyn så ordnar Tanja gärna hemma-partyn också. Då tar hon med sig produkter och kommer och håller en presentation hemma hos dig. Det mest populära upplägget är dock party i butiken! Samla ihop ett gäng med vänner, och åk ut till butiken en kväll. Ni blir bjudna på nått gott, får i lugn och ro mingla runt och bekanta er med hela urvalet tillsammans. Tanja är där hela tiden för att svara på frågor och ge gåvotips. Du visste väl att Tanja satsar på leksaker av god kvalitét och hon strävar alltid efter att de ska vara ekologiska och giftfria?

För att ordna pre-babyshower party, hemma party eller party i butiken – Ta kontakt med Tanja på Instagram eller på mejl info@leikkikauppa.fi

Stig redan nu in i butiken med hjälp av denna video som Rebecka filmade och gjort när vi var dit på besök senaste i samband med samarbetsmöte då Tanja även ska vara sponsor för ett avsnitt av vår podcast i säsong 2 .. ♥

Alla produkter finns också lättillgängliga ett klick bort, på webbshoppen Leikkikauppa.fi ♥

För att kicka igång konceptet ordentligt så ordnar jag nu tillsammans med Tanja en grym tävling på Instagram där ni kan vinna ett färdigladdat presentkort åt den blivande mamman. Gå in på min instagram för att tävla.  Lycka till!

Obs. Koden gäller ej på Kidkraft produkterna.

/ Carro

Lämna en kommentar

avatar
  Följ  
Meddela om