Kan det vara…? JO DET ÄR SÅ!

NÅ HEJ! Ojoj hörni. Det är nog längesen nu. Men jag var och kollade in min gamla blogg idag och kom nog fram till att nej, nu får det vara nog. Jag behöver få skriva!! Om int för annat så för att jag är sjukskriven och bara ligger hemma och spyr…. Alla bara mhm har du månne magafari? Svaret är nej. En helig ande har befruktat mig, och jag producerar nu det nya Jesus barnet i min mage. (För jag är ju såklart oskuld vet ni.)

– Hehe. Nånä. Jag och min kille ska ju få en liten knatt!! Där ni. Hur känns det då? För er alltså? Att er gamla sjuka bloggare ska bli.. mamma? Oj det kändes konstigt att skriva. Men jag vill ju bara skrika ut det till hela världen nu så alla får veta och kan sluta spekulera. Jag är så glad och spänd inför vad som komma skall och känner redan att många förändringar har gjorts i livet. Det är ju så det går! Men hur som helst, nu kommer jag ju då att börja blogga igen, men som ni förstår så blir det säkert ganska preggo-influerat, så om ni int tål mamma bloggar så är min blogg från och med nu inget för er… Snyft. Nä int ska jag bara blogg om sånt! Jag ska blogga om aalllt. Som jag gjord förr, minus fester och sånt då…. Hmmm vad ska jag då blogga om eftesom det var ju det ända jag blogga om förr. Hehe. Nä de e synd att vissa bara känner mig genom min gamla blogg, där var jag ju kanske int världens bästa föredöme, men nu kommer ni se en ny sida av mig på den här bloggen! Jaja nu vet ni, så häng med mig så måst jag int känna mig så ensam här om dagarna. Puss.

(Och ps. Nej jag är inte i vecka 1-2, är nog redan i tredje månaden.)

7 reaktioner till “Kan det vara…? JO DET ÄR SÅ!”

  1. HÄRRIGUUD va kul! 😀 Du vet int va ja ha vänta på att du sku böri blogga igen! *stalkervarning* hehe Stort lycka till me havandeskapet! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *